Arhiva pentru eticheta: viceprimari

Primaria Timisoara

Luni vor fi numiţi noii viceprimari ai Timișoarei!

Luni vor fi numiţi noii viceprimari ai Timișoarei!

Mult așteptata desemnare a viceprimarilor Timișoarei ar urma să aibă loc luni, 16 noiembrie. Atunci va avea loc o ședință de consiliu local extraordinară, în care, pe repede înainte, vor depune jurământul ultimii doi consilieri locali, se vor stabili componențele comisiilor primăriei și… se vor alege viceprimarii. Dar, cum nimic nu e sigur, ne putem

Nicolae Robu si Dan Diaconu

Cine ar putea fi viitorii vicepreşedinţi ai CJ Timiş şi viceprimari ai Timişoarei. Dan Diaconu, scos din schemă

Aproape sigur, viitorii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Timiş vor fi Cristian Moş (USR PLUS) şi Alexandru Proteasa (PNL). Pentru cele două fotolii de viceprimari ai Timişoarei sunt vehiculate mai multe nume, atât de la PNL, cât şi de la USR PLUS. Aproape o certitudine este că PNL nu-l va mai propune pe Dan Diaconu, considerat

Viceprimarii Timișoarei: Farkaș Imre și Dan Diaconu

Cei doi viceprimari ai Timişoarei au salarii identice. Imre Farkas stă mai bine la capitolul dotări auto

Dan Diaconu şi Imre Farkas au declarat pentru anul precedent, în ultimele declaraţii de avere, exact aceleaşi salarii, obţinute exclusiv din funcţia administrativă ocupată. Dacă Farkas e mai dotat din punct de vedere auto, Dan Diaconu are o soţie cu un cont bancar bine dotat. 133.380 de lei este suma obţinută de cei doi viceprimari

Primarii si presedintii de consilii judetene vor avea pensii speciale! Din banii comunitatii

Legea referitoare la pensiile aleşilor locali, declarată neconstituţională de CCR, a fost reexaminată şi adoptată, marţi, de plenul Senatului. Au fost 101 voturi „pentru”, șase abțineri și unul împotrivă. Senatul este cameră decizională în acest caz.

Alianta „Marasesti – Gheorghe Lazar” consolideaza dreapta, dar schimba si niste viceprimari, daca se poate

Nicolae Robu și Constantin Ostaficiuc au apărut pentru prima dată la o conferință de presă în noua formulă a partidului. Cei doi se gândesc numai la binele forței de dreapta și al județului, dar nu s-ar da în lături nici de la… schimbarea unor viceprimari.

Nicolae Robu

Robu anunta ca face viceprimarii obiecte de decor, daca PSD il schimba pe Diaconu

Dacă PSD reușește să formeze o nouă alianță care să-i asigure majoritatea în CL Timișoara, iar viceprimarul liberal Dan Diaconu își va pierde funcția, succesorul lui va… ascuți creioane, la fel ca și celălalt „vice”. E promisiunea primarului Nicolae Robu, care a reacționat, luni seară, din Singapore, la vestea că PSD e pe cale să bată palma la nivel național cu PP-DD.

Alianta secreta PDL – PP-DD ia in vizor alte primarii din Timis

După nesperata victorie de la Giarmata unde consilerii locali PDL şi PP-DD au reuşit să-l demită pe viceprimarul liberal Ionel Carabulea, alianţa semi-secretă PDL şi PP-DD are în Timiş alte primării în vizor. După ce PP-DD a obţinut un viceprimar – Florin Farkas – cu doar trei consilieri locali, oamenii „domnului Dan” vor să facă paritate.

Diaconu: Voi avea zece viceprimari, cu PDL sau alti parteneri!

Preşedintele PP-DD Timiş, deputatul Adrian Diaconu, vrea încă cinci viceprimari în Timiş. Acest lucru poate fi realizat doar prin schimbarea unor viceprimari USL și PDL. PP-DD are o înţelegere cu PDL în Timiş, conform căreia cele două formaţiuni ar putea schimba cel puţin opt viceprimari USL. Primul „puci” programat la Recaş a eşuat însă. Acum, relaţia PP-DD – PDL a început să scârţâie şi este posibilă o reorientare.

Primarul PDL de Jimbolia tine cu dintii de viceprimarul liberal

Puciurile programate de PDL şi PP-DD în Timiş sunt un adevărat fiasco. Primarul PDL din Jimbolia, Darius Adrian Postelnicu, nici nu vrea să audă de înţelegerea dintre cele două partide. Aceasta vizează un ajutor reciproc pentru schimbarea a cel puţin opt viceprimari din USL, acolo unde PDL şi PP-DD deţin majoritatea în consiliile locale. La Jimbolia, voturile aleşilor locali PDL şi PP-DD sunt suficiente pentru debarcarea din funcţie a viceprimarului Daniel Gorgan (PNL).

Top