Arhiva pentru eticheta: presedinti

Instruirile președinților secțiilor de votare vor avea loc online, în Timiș

Instruirile președinților secțiilor de votare vor avea loc online, în Timiș

Instruirile președinților și locțiitorilor secțiilor de votare pentru alegerile din 27 septembrie vor avea loc online, în perioada pandemiei de Covid-19, anunță Instituția Prefectului. Instruirile președinților și locțiitorilor secțiilor de votare din Timișoara vor avea loc , în sistem online, vineri, 18 septembrie, între orele 10-12, respectiv 16-18, dar si sâmbătă, 19 septembrie, între orele

politia locala

Politia Locala are nevoie de discretie. Se intalneste in secret cu presedintii consiliilor de cartier

Întâlnirile între polițiștii locali și președinții consiliilor de cartier, pe tema problemelor cu care se confruntă cetățenii, trebuie să se desfășoare „într-un cadru discret”. Ele sunt interzise altor persoane, pentru că, spune primarul Nicolae Robu, unii participanți joacă anumite roluri.

Dupa Robu, potopul! Liderul PNL Timis i-a demis din functii pe primarii performanti din judet

Președintele ales al PNL, Nicolae Robu, s-a apucat să facă ordine în filială și a început cu… adversarii! El a demis din funcții mai mulți președinți de organizații, dar a „uitat” să-i și anunțe. Printre ei, Alin Nica, fostul contracandidat al lui Robu la președinție, Petru Roman și Dănuț Groza. Alin Popoviciu este acum șef de organizație!

Primarii si presedintii de consilii judetene vor avea pensii speciale! Din banii comunitatii

Legea referitoare la pensiile aleşilor locali, declarată neconstituţională de CCR, a fost reexaminată şi adoptată, marţi, de plenul Senatului. Au fost 101 voturi „pentru”, șase abțineri și unul împotrivă. Senatul este cameră decizională în acest caz.

Regula in PNL: Esti presedinte de organizatie, dar nu e sigur ca vei candida si la primarie in 2016!

În linie dreaptă spre fuziune: peste 65% din organizațiile PNL din Timiș vor avea sigur președinte unic. În restul se poartă discuții, care vor fi finalizate până săptămâna viitoare. Un lucru este însă cert: președinții de organizații nu vor fi 100% candidați la primărie la alegerile din 2016.

dna

DNA a facut ravagii printre presedintii de CJ! Titu Bojin a fost si el „calcat” de procurori

Președinții de consilii județene au avut un an foarte dificil. Aproape jumătate din cei 41 de oficiali au fost trimiși în judecată de DNA, arestați sau urmăriți penal. Unul dintre ultimii lideri de CJ care a dat cu subsemnatul în fața procurorilor a fost social-democratul Titu Bojin, dus cu mascații la audieri, la București, pe 10 decembrie.

alegeri Timisoara

Amenzi de pana la 10.000 de lei, la alegeri! Se poate face si inchisoare

Amenzile pentru nereguli in procesul de votare pot ajunge la 10.000 de lei. Se sancționează vânzarea de băuturi alcoolice, purtarea de însemne electorale, dar și… neaplicarea abțidildului cu mențiunea „votat” pe cartea de identitate a alegătorului. Președintele secției de votare are atribuții pe o rază de 500 de metri în afara acesteia.

Ilie Sarbu se increde mai mult in baronii PSD decat in lista pe care figureaza (si) Daciana Ponta

Senatorul Ilie Sârbu a afirmat (habar n-am în ce calitate, poate din aceea de socru) că președinții de filiale județene PSD care nu vor scoate cel puțin 35% la alegerile europarlamentare vor fi demiși. Dincolo de cheia în care trebuie citită declarația, respectiv de pisică plimbată prin fața președintelui PSD Timiș, Titu Bojin, prin această afirmație, Sârbu admite un lucru cunoscut, dar mai puțin spus de liderii social-democrați.

Top