Stirile din ziua: 4 februarie 2020

asu politehnica

Succes violet pe o vreme neprietenoasă. O nouă victorie pentru ASU Poli în amicale

Succes violet pe o vreme neprietenoasă. O nouă victorie pentru ASU Poli în amicale

Pe o vreme cu totul câinească (frig, ploaie continuă și vânt), Politehnica a învins pe Fortuna Becicherecu Mic, scor 5-2 (1-0). La alb-violeţi a debutat noua achiziţie, Alex Munteanu.

lot 3 autostrada

Fără investiţii spectaculoase rutiere în vestul României. Lotul 2 din Lugoj-Deva e tot în licitare

Şoferii din zona de vest a ţării să-şi ia gândul în acest an de la prea mulţi noi kilometri de autostradă. Singura veste bună ar putea fi ridicarea restricţiilor de viteză şi tonaj pe lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva, în timp ce despre porţiunea cu tuneluri din lotul 2…numai de bine, perspectiva de realizare e departe, conform informaţiilor oferite de ministrul Transporturilor Lucian Bode.

complex lipovei

Altă lovitură a primarului Nicolae Robu! Complexul Sportiv din Calea Lipovei va fi executat de o firmă specializată în… creşterea porcinelor

O firmă din Moşniţa Nouă cu zero angajaţi şi având ca obiect de activitate… creşterea porcinelor va construi marele complex sportiv din Calea Lipovei, una din marile promisiuni ale primarului Nicolae Robu. Firma înfiinţată în 2018 va primi de la primărie aproximativ cinci milioane de euro pentru respectiva lucrare.

parcare centrul Timisoarei

Am intrat în campanie! Călin Dobra îi ia faţa lui Nicolae Robu în privinţa parcării supraetajate din centrul Timişoarei

Cu doar câteva luni înaintea alegerilor locale, preşedintele CJ Timiş, PSD-istul Călin Dobra, pare să-i fi luat faţa primarului liberal Nicolae Robu. Cel puţin în privinţa atât de promiselor parcări din centrul oraşului. Dobra spune că CJ Timiș este prima autoritate publică care va ridica o parcare supraetajată în centrul Timișoarei.

Cristian Macelaru

Cristian Măcelaru, propus pentru titlul de cetăţean de onoare al Timişoarei

Primarul Timişoarei doreşte să includă un nou nume în galeria celor care sunt cetăţeni de onoare ai Timişoarei. Dirijorul Cristian Măcelaru, premiat cu premiul Grammy, este ultima propunere. De asemenea, Nicolae Robu s-a gândit la sărbătorirea Zilei Phoenix, de ziua de naştere a lui Nicu Covaci.

Catalin Iapa

Primăria Timişoara, fără reprezentant oficial la discuţiile de la Ministerul Mediului. Neoficial e Cătălin Iapă

Primăria Timişoara are secretar de stat care o reprezintă la şedinţele de la ministere, altele decât cel în care el funcţionează. Primarul Nicolae Robu a împuşcat doi iepuri deodată: şi-a numit fostul asistent pe o funcţie de înalt demnitar şi a rezolvat şi problema reprezentării instituţiei pe care o conduce, fără să mai trimită alţi oameni la Bucureşti!

Vizitaţi Carnavalul de la Veneția, cu un zbor direct de pe Aeroportul Internațional Timişoara

Poate nu ştiaţi, Carnavalul de la Veneția e la distanţă de un singur zbor cu avionul de Timişoara. Dacă aveţi noroc şi rezervaţi biletele din timp, plecaţi şi vă întoarceţi pe şi de pe Aeroportul Internaţional Timişoara cu doar 98 de lei dus întors. De pe principala poartă aeriană a zonei de vest a României

O societate engleză din domeniul IT a închiriat o mie de metri pătraţi în Iulius Town Timişoara

O societate englezească specializată în domeniul implementării serviciilor web, software şi mobile a ales să închirieze 1000 de metri pătraţi în cadrul Iulius Town Timişoara pentru a-şi reloca biroul care funcţiona din 2012. În prezent, în cadrul centrului, activează 70 de ingineri. În componenta office a ansamblului mixt Iulius Town Timișoara s-a format un puternic

Întreruperi de curent

Întreruperi de curent

E-Distribuţie Banat a programat pentru marţi, 4 februarie, întreruperi de energie electrică după cum urmează:

Timişoara: Str.Lacului nr.36 (09:00 – 17:00);

Moşniţa Veche: Str. Dorin Teodorescu, Bistrei, Aurel Cosma, Ioan Ilovici, Vasile Crâşmaru (09:00 – 17:00);

Calacea, Zona pe lângă Biserică, şcoală, ieşire spre Băi Calacea (09:00 – 17:00);

Top