Stirile din ziua: 16 februarie 2020

accident Eroilor

Accident pe bulevardul Eroilor, în Timișoara. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale la fața locului

Accident pe bulevardul Eroilor, în Timișoara. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale la fața locului

În această după-amiază, două mașini au fost implicate într-un accident pe Bulevardul Eroilor din Timișoara. Două persoane au necesitat îngrijiri, în urma impactului.

UMF Timisoara

Luptă acerbă pentru funcţia de rector al UMF Timişoara. Patru candidaţi s-au înscris în cursă

Nu mai puţin de patru candidaţi s-au înscris în cursa pentru funcţia de rector al Univesităţii de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara. Este vorba de Octavian Creţu, Virgil Păunescu, Jenel Pătraşcu şi Eugen Boia. Alegerea noului rector va avea loc pe data de 20 februarie, iar dacă este cazul, turul II va fi organizat o săptămână mai târziu, pe 27 februarie.

martisoare

S-au stabilit zonele de vânzare a mărţişoarelor din Timişoara şi se aşteaptă cererile din partea comercianţilor

Primăria Timişoara aşteaptă, începând din 18 până în 21 februarie, depunerea cererilor în vederea obţinerii avizului pentru desfăşurarea comerţului stradal pentru comercializarea mărţişoarelor, felicitărilor şi altor miniaturi reprezentative. Se acordă o singură locaţie pentru fiecare solicitant, pe o suprafaţă de 2 mp, anunţă muncipalitatea.

intalnire Alianta Vestului

Nicolae Robu dat de gol de ministrul Transporturilor. Singurul absent la întâlnirea Alianţei Vestului a fost primarul Timişoarei

Vineri, Nicolae Robu spunea că nu a participat la întâlnirea Alianţei Vestului de la Cluj cu ministrul Transporturilor, dar că va stabili o discuţie similară la Timişoara, unde va veni şi partea arădeană. Potrivit lui Robu, la întâlnire n-a fost nici primarul Aradului, fiind discutate probleme strict legate de Oradea şi Cluj. Ministrul Lucian Bode îl contrazice.

Ripensia

Victorie în ultimul meci amical al iernii pentru Ripensia

Ripensia UVT a disputat pe stadionul Electrica, ultimul meci de verificare al acestei perioade de pregătire. Adversarul a fost CSC Dumbrăvița, echipă ce joacă în liga a 3-a , iar partida s-a încheiat cu o victorie de partea ripensiștilor, scor 2-1. Chera și Neagu au marcat spre finalul meciului după ce oaspeții au deschis scorul prin Jichici în prima repriză.

Incendiu pe Calea Șagului. Au ars 20 de tone de materiale reciclabile, hârtie și plastic. Focul ar fi fost pus intenționat

În Calea Șagului, în spate la CET Sud, s-a declanșat un incendiu în curtea unei societăți de colectare materiale reciclabile. Au ars aproximativ 20 de tone de materiale reciclabile, iar pompierii transmit că în urma cercetărilor au stabilit că focul a fost pus intenționat. Pompierii s-au deplasat la o societate de pe Calea Chișodei, în

cicatrici post-acneice

Ce tratamente putem face pentru cicatricile post-acneice. Recomandările dermatologului

Despre acnee s-au scris deja foarte multe articole, s-au făcut studii şi, cu toate acestea, nu încetăm să ne documentăm cu privire la ce se mai poate face pentru a o elimina complet. Chiar dacă reuşim să scăpăm de ea, mai rămân urme. Şi nu orice fel de urme. Urme care ne jenează şi ne deranjează estetic: cicatricile post-acneice.

Top