Dominic Fritz îl provoacă pe Sorin Grindeanu: “Îi recomand să mai vină din când în când la Timișoara și să se dea jos din limuzina lui”

Răspunzând unui atac lansat de Sorin Grindeanu, Dominic Fritz i-a recomandat ministrului Tranporturilor să nu se mai uite aşa mult la televizor, la Bucureşti, ci să vină în Timişoara ca să vorbească cu oamenii. Grindeanu afirmase, printre altele, că Fritz este un primar rupt de realitate care vinde doar poveşti.

În discursul susţinut cu ocazia lansării în competiţia pentru un nou mandat de primar, Dominic Fritz a afirmat că se aşteaptă, în cele două luni rămase până la alegeri, la multe atacuri “unele corecte, cât de cât democratice, legitime, dar multe altele sub centură”. Unul dintre acestea a fost lansat luni seara, la Digi 24 de către primvicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu

“Au început deja, a fost aseară domnul Grindeanu la Digi și a spus că Fritz vinde la Timișoara doar povești care dau bine pe sticlă. Eu îi recomand domnului Grindeanu să nu se mai uite așa de mult la televizor acolo la București, să mai vine din când în când la Timișoara și să se dea jos din limuzina lui. Îi recomand domnului Grindeanu să vorbească… Cu oamenii, de exemplu, în Dâmbovița sau în Lipovei, oameni care acum plătesc facturi mult mai mici pentru că administrația Fritz în sfârșit a reabilitat blocurile lor, în condiţiile în ace unii au depus dosare încă din anul 2005. Nu sunt povești”, a spus Fritz.

El i-a mai indicat lui Grindeanu să vorbească cu oamenii din zonele Bălcescu, Lunei, Cetăţii, dar şi cu copiii din Timişoara.

 “În Bălcescu, vă amintiți, care era defrișat, măcelerit și am readus verdele. În Lunei, pe un teren de peste 5.000 de metri pătrați am creat un parc în urma unui proiect de bugetare participativă. Nu sunt povești. I-aș recomanda dlui Grindeanu să vorbească cu copiii, de exemplu, de la Generală 13, de la Generală 25, unde am construit nu doar corpuri noi, ci și săli de sport pentru ei. Pentru că, din păcate, mult prea puțin copiii au săli de sport. Nu sunt povești. I-aș recomanda dlui Grindeanu să vorbească cu oamenii care stau în Cetății, care, da, au îndurat doi ani de șantier intens, dar care acum pot să meargă la lucru sau la cumpărături din nou cu tramvaiul pe un bulevard reabilitat de la zero. Nu sunt povești”, a mai spus Fritz.

“Ce proiect major a promovat în PNRR domnul Fritz? (…) Așa venim și suntem tineri, frumoși, am înțeles. Dar tocmai de aia vă spuneam că timișorenii s-au săturat de experiențe de tipul ăsta și-și doresc proiecte concrete (…) De povești și de lucruri care dau frumos pe sticlă suntem sătui. Eu ca timișorean, dincolo de politică, sunt sătul. Eu vreau ca orașul meu să meargă înainte. Și nu merge înainte în ritmul ăsta, chiar nu merge înainte”, a spus, printre altele, Sorin Grindeanu, la Digi 24.

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

doru a spus: (aprilie 10th, 2024 at 13:20 )

Dominic, nu te juca! Nu i-ai prins pe-alde taică-su ori ori alde bună-su unora ca Grindeanu: când coborau ăia din Volga neagră, era grav de tot! Mai bine să fie la București, pe pustii, la ei, acolo!

Daniel a spus: (aprilie 10th, 2024 at 14:16 )

Să vină amândoi, să se dea jos din limuzine și să vadă cum vor primi oprobriul publicului. Amândoi unu și unul, cu dubii în legătură cu CV-urile lor. Bine ca Fritz se laudă ca a plantat boscheți în timp ce oferă onorarii de succes de milioane iar de premierul ordonanței 13 câte nu ar mai fi de zis…

supapa a spus: (aprilie 10th, 2024 at 15:49 )

eu il provoc pe Grindi sa stea 30 secunde fara sa faca grimese gen Benny Hill.

Lina a spus: (aprilie 10th, 2024 at 15:54 )

Grindeanu e cel mai mare escroc impreuna cu camatarul de Simonis. Au sacrificat autostrada A8 cea mai vitala pentru legatura Iasiului cu vestul romaniei in detrimentul Timisoara – Moravita doar sa mai ia niste voturi de la saracii oameni din judet.

George a spus: (aprilie 10th, 2024 at 16:09 )

@ Daniele, se pare ca prostia si nesimtirea se tin scai de tine. Pe Fritz n-ai sa-l vezi flancat de Vasile si trei politisti locali in civil. Nu stii la cine ma refer, asa ca iti spun eu: la robu, care la orice intalnire cu oamenii din oras, nu pleca fara garda de corp. Oare care or fi fost motivele? Pe Fritz poti sa il vezi singur sau cu familia, prin oras, fara sa se teama de cineva. Oare cine avea Mergedes de la Retim si sofer personal? Daca nu stii, iti spun eu: robu. Iar privitor la „onorarii de succes”, vino exemple sau fa denunt la DNA. Doar ca nu „cohones” nici pentru una, nici pentru alta, pentru ca nu ai dovezi. Doar iti imprastii mireasma cadaverica in jur.

Alexandru a spus: (aprilie 10th, 2024 at 17:09 )

Grindeanu nu este mulțumit de Fritz. Îl susține pe Robu ca alternativă, ce glumă bună.

Iftode a spus: (aprilie 10th, 2024 at 17:35 )

Niște excroci

Daniel a spus: (aprilie 10th, 2024 at 17:39 )

@George
Se pare ca ai o grămadă de argumente din moment ce recurgi la atacuri la persoană. Bine că Fritz se plimbă singur prin oraș când declară că se luptă cu mafia. Fie el este mai tare ca ei, fie ăia nu sunt mafioți. Deja devine ridicolă toată treaba. Robu a avut mașină de la primărie iar Fritz după un an de mandat și-a luat casă pe Eneas. La o comparație nu știu cine iese mai aiurea. Acum că nu există dovezi e alta problemă pentru că legile care au fost modificate de Dragnea încă produc efecte. Prin astfel de metode se pot șifona lejer banii publici pentru ca este o decizie de oportunitate și nu mai intră sub învinuirea de abuz în serviciu. Așa ca se risipesc sume importante de bani pe studii aiuristice. Asta e white collar crime dar la noi pe legislația PSD se acceptă. Singura modalitate este de a-l sancționa la urne, lucru pe care trebuie să îl ia în considerare oricine realizează că astfel de fapte nu pot fi trecute cu vederea mai ales când taxele locale sunt cele mai mari din țară.

Dan A. a spus: (aprilie 10th, 2024 at 17:59 )

Timisorenii nu au nici un cuvant de spus la numirea lui Grindeanu ca ministru. De bine de rau Centura misca, si Grindeanu a avut o contributie importanta aici. Zeci de milioane pentru cativa kilometri de cale ferata pana la aeroport e jaf curat insa.
Eu nu sunt insurat nici cu Robu, nici cu Simonis, nici cu Fritz si nici cu Nica, sunt doar un timisorean de rand, asa ca ma intereseaza:
– in caz ca iese Simonis-Robu, vor putea colabora pentru binele orasului? Caci stim parerea lui Simonis despre Robu, coincide cu a mea.
– in caz ca iese Simonis-Fritz, se vor intelege la fel de bine si dupa alegeri ca in ultimele 6 luni?
– in caz ca iese Nica-Fritz, Timisoara va fi la fel de sabotata de Nica ca si pana acum, sau tot circul a fost ca sa faca pe plac „stapanirii” PNL?
– in caz ca iese Nica-Robu, nu mai e nimic de aflat, va fi vai de noi.

rodica a spus: (aprilie 10th, 2024 at 18:16 )

@Daniel oricum enomul de serviciu PSD-AUR, ca pe Opinia e prea plin de animale asa ca vine pe astea mai citite de cei anti FSN.

Vaidenoi a spus: (aprilie 10th, 2024 at 18:21 )

Auleu! Se cearta securistii intre ei. Secu Germa cu Secu Ro. Mincinosul cu Lingaul. Nu ne-au ajuns securistii nostri am ajuns sa votam securistii nemti. Ca doar nu credeti ca si-a luat vila din somaj. Sau ca aia de la ONU se casatorea cu un fraier somer. Votati-l ca sigur ne vrea binele. Ala gospodar nu era bun, ca statea la bloc si se vopsea. Cum zicea Brancusi: „V-am lasat săraci și proști, m-am întors, v-am găsit și mai săraci și mai proști”

Alex a spus: (aprilie 10th, 2024 at 18:26 )

În Bălcescu fosta administrație a distrus spațiul verde, însă actuala administrație a făcut o mizerie… Pe scuarul de pe Mihai Viteazu au plantat de la intersecția cu Vasile Pârvan pana la intersecția cu Victor Babeș niște plante și tocatura de vegetație uscata, iar în continuare pana la piața Bălcescu aceleași plante s-au uscat și au rămas doar tocaturile… Nu mai spun de scuarul din Piață Bălcescu care arata jalnic… După ce au pus aceleași tocaturi de vegetație printre plante, au adus nisip 🤦… Mare realizare! Sa nu uitam de ce au făcut la STPT, la Horticultura, la Piețe cu toți membrii de partid și simpatizanți, cu pasarela Gelu care cu greu și cu eforturi eroice prinde viata și altele demascat de Roxana Iliescu… Și când te mai uiți prin oraș la toate meshurile cu hoții… Hoții striga hotii

Susino a spus: (aprilie 10th, 2024 at 18:34 )

Eu zic să mai bine să provoacă pe Robu.
Pe post de primar ….

Daniel a spus: (aprilie 10th, 2024 at 19:02 )

Oare de de se grăbesc sa termine lucrările pe Vidrighin sau bucla pentru tramvaiul 5 pana în iunie ?? Proiectele finalizate erau începute de pe vremea lui Robu și cum a ajuns Fritz cum au modificat proiectele care și pe Cetății și pe Bogdanestilor abia au loc 2 mașini mai mari dar sa zicem 2 autobuze . Dezamăgit total câte proiecte au oprit administrația Fritz de la administrația Robu ? Pentru ce ? Au întins câteva proiecte sa le finalizeze acuma în vara ca poate mai punem botul și mai votam Fritz mai departe , uite ca la unii numai merge sa vina sa vândă gogoșele electorale . Asa ca pa scaunul de primar !

Daniel a spus: (aprilie 10th, 2024 at 20:08 )

@Dan A.
Sub aparența că ești neutru încerci să îl scoți din ecuație pe Grindeanu și să induci temeri în privința cooperării între Nica și Fritz deși nu prezinți niciun caz în care să fi avut loc așa-numitul sabotaj. Apoi când spui ca varianta Nica Robu este cea mai indezirabilă este clar ce punctaje răspândești. Ai tu ce ai cu Robu și Nica și chiar ai prefera PSD-ul în locul lor.

nelu a spus: (aprilie 10th, 2024 at 21:48 )

Tot pe Fritz și ,,Dreapta Unită” vor vota timisorenii in Timisoara așa ca să vadă cei care conduc tara, că timișorenii nu au fost, nu sunt și nu vor fi niciodată că ei ! Timișoara înseamnă cultura și civilizație occidentală !

ares a spus: (aprilie 11th, 2024 at 02:02 )

Da, Nelu. Suntem antiPSD dar si antiFritz. Asa ca votam Robu! O fi el vopsit si narcisist, dar nu a vazut Timisoara gospodar mai bun, asa cum n-a vazut lenes mai mare ca Fritz, si mincinos.

ion a spus: (aprilie 11th, 2024 at 07:08 )

Nu mai alaturati cuvintele Robu si gospodar ca se supara limba romana.

d a spus: (aprilie 11th, 2024 at 08:05 )

totusi candidatul aur la primarie cine e? tot robu? unirea psdpnl este sa ne scape de extremisti?hahaha
dezvoltare si stabilitate sau cum era?
vedem cum se dezvolta aparatul bugetar…
vedem cresterile de taxe…
cresterea inflatie( campionaii europei)
lumea uita ca sunt alegeri europene si o trimitem iar si iar pe scriitoare M. Grapini sa ne salveze de globalisti

jonantirubu a spus: (aprilie 11th, 2024 at 09:18 )

@Daniel and @Alex sunteti doar doi pipincuristi de-al lui robu, vai mama voastra de terchea berche,
peste tot voi va dati cu parerea (apropos, fritz si-a luat casa pe banii nevestei si nu pe salariul de la primarie) de parca vopsitul a fost cel mai bun primar ever al orasului (un narcisist si un inganfat), o mizerie de om cu care nu putea discuta ca te facea comunist, ca doar el nu discuta cu orcine
mars ratatilor

Jack a spus: (aprilie 11th, 2024 at 09:33 )

Fritz, esti un incapabil, un impostor!

Iulius a spus: (aprilie 11th, 2024 at 13:55 )

@d- În Dumbrăvița avem încă un ‘catindat’ la primărie samsar imobiliar (erau 3 dar unul, pnl, s-a retras în favoarea celui de la psd) din partea aur…
Despre M.Grapini ce să zicem, s-a lipit scaunul de europarlamentar de ea, sau invers. Mai lipsește, în tandem, Șoșo…și vom fi de râsul lumii…

Fake News a spus: (aprilie 12th, 2024 at 15:52 )

Nu vă mai strofocați frustraților oricum Fritz cîstigă și este foarte bine așa.🤣

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Campioana națională de fotbal fete a Școlii 24 confirmă și anul acesta prin calificarea la etapa finală a Cupei Tymbark Junior U12

Recent a avut loc etapa zonală de Fotbal fete – U 12 ani – ”Cupa Tymbark Junior”, competiţie desfăşurată în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Reprezentantele județelor Arad, Alba, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinţi și Timiș au oferit un adevărat spectacol fotbalistic, cu momente memorabile desfășurate pe terenurile de joc ale bazei sportive Euro Center Sport...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Campioana națională de fotbal fete a Școlii 24 confirmă și anul acesta prin calificarea la etapa finală a Cupei Tymbark Junior U12
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

UPT continuă să inoveze şi în domeniul cultural: vouchere speciale pentru studenţi

UPT nu înseamnă doar învăţământ de calitate, dimensiunea institului cu o istorie de peste 100 de ani fiind dată şi de programele inovative şi în alte domenii, cum ar fi de exemplu cultura. Dacă în 2023 Universitatea Politehnica Timișoara și-a deschis spațiile și a organizat cele mai multe evenimente în cadrul Capitalei Culturale Europene, dimensiunea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT continuă să inoveze şi în domeniul cultural: vouchere speciale pentru studenţi
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și anunță că nu are niciun buletin de Germania sau vreun domiciliu secret acolo. În plus, după Paști își va depune dosarul pentru obținerea cetățeniei, a anunțat, luni, Fritz. Tocmai ce mi-a venit cartea de rezidență, spune cu mândrie primarul, chiar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz are carte nouă de rezidență în Timișoara
Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este mai mult decât evidentă. De unde rezultă că la el minciuna este patologică. S-a întâmplat în urmă cu o zi, într-un – să-i spun aşa – război al stickerelor. În urmă cu o zi, primarul Dominic Fritz a prezentat pe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos
Recent a avut loc etapa zonală de Fotbal fete – U 12 ani – ”Cupa Tymbark Junior”, competiţie desfăşurată în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Reprezentantele județelor Arad, Alba, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinţi și Timiș au oferit un adevărat spectacol fotbalistic, cu momente memorabile desfășurate pe terenurile de joc ale bazei sportive Euro Center Sport...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Campioana națională de fotbal fete a Școlii 24 confirmă și anul acesta prin calificarea la etapa finală a Cupei Tymbark Junior U12
Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul de alocare a banilor din fondurile de echilibrare, respectiv banii pentru drumuri de la Consiliul Județean.  În acest fel se dorește întârzierea alocării banilor, prilejul fiind folosit de PSD ca și formă de luptă politică.  “Săptămâna trecută am avut termen...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic
UPT nu înseamnă doar învăţământ de calitate, dimensiunea institului cu o istorie de peste 100 de ani fiind dată şi de programele inovative şi în alte domenii, cum ar fi de exemplu cultura. Dacă în 2023 Universitatea Politehnica Timișoara și-a deschis spațiile și a organizat cele mai multe evenimente în cadrul Capitalei Culturale Europene, dimensiunea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT continuă să inoveze şi în domeniul cultural: vouchere speciale pentru studenţi
Un domeniu în care am rămas din nou în urmă față de alte județe este cel al festivalurilor de muzică. Aici nu mai este vina ‘Bucureștiului care nu ne-a dat bani’, ci o problemă locală, de colaborare și organizare. Este frustrant ca timișorenii să fie nevoiți să meargă la Cluj pentru Untold și Electric Castle...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișoara merită un festival muzical de top
Primarul suspendat al comunei Checea, Daniel Florea, nu va mai putea candida pentru un nou mandat, potrivit unei decizii definitive din justiţie. Este al treilea primar, după Recaş şi Şandra, care are interzis la candidatură. După edilii PSD din Recaş şi Şandra (ultimul suspendat din funcţie) nici Daniel Florea, primarul suspendat al comunei Checea, nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Încă un primar din Timiş are interzis la candidatură. PNL-istul Daniel Florea nu va putea candida pentru Primăria Checea
Mădălina Stanca, o sportivă de 20 de ani din Timișoara a participat în weekend la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, unde a obținut de două ori locul I la categoria Bikini fitness (locul I Junioare, respectiv locul I Senioare – conform regulamentului, vârsta îi permite participarea la ambele categorii). Încununarea acestui succes a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O timișoreancă a devenit dublă Campioană Balcanică la Culturism, și Campioană Absolută, la categoria ei de vârstă
Primarul comunei Șag, Flavius Alin Roșu, şi-a depus, duminică, candidatura pentru un nou mandat de primar. El va susţinut de nu mai puţin de patru partide care au constituit Alianţa pentru Şag. Chiar de Duminica Floriilor, Flavius Roşu şi-a depus candidatura pentru cel de-al treilea mandat de primar al comunei Şag. Sub deviza “Numai împreună...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Susţinut de patru partide, Flavius Roşu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Şag
Top