Dominic Fritz: “Nu am închis ochii când ne-au furat terenurile și cu siguranță nu am dat 10 goluri în timp ce orașul a rămas fără stadion”

Primarul Dominic Fritz le dă oarecare dreptate celor care îl acuză că nu a făcut nimic în acest mandat. El a afirmat n-a făcut nimic ilegal şi imoral, nu a trucat concursurile de angajare în Primăria Timișoara şi nici…  nu a dat 10 goluri “în timp ce orașul a rămas fără stadion”.

În discursul susţinut cu ocazia lansării candidaturii pentru un nou mandat de primar, Dominic Fritz s-a referit şi la sloganul cu care advrsarii săi politici a împânzit tot oraşul.

 “Și vedem acele banere care s-au pus în tot orașul și mai nou și fluturași “Dominic n-a făcut nimic”. E un sâmbure de adevăr acolo. Dominic n-a făcut nimic. Într-adevăr, n-am făcut nimic ilegal, n-am făcut nimic imoral, nu am trucat concursurile de angajare în Primăria Timișoara, nu am închis ochii când ne-au furat terenurile și cu siguranță nu am dat 10 goluri în timp ce orașul a rămas fără stadion”, a afirmat Fritz.

El a trecut în revistă câteva dintre “nimicurile” din ultimii trei ani şi jumătate.

“Dominic n-a făcut nimic. În primul rând e puțin ciudat să zici aşa ceva în momentul în care anul trecut am avut investiții record de 635 de milioane de lei. Am investit într-un singur an, cât domnul Robu a investit în șase! Ce am făcut, de fapt? În primul rând, am construit o echipă. Ca primar, dacă n-ai echipă și, într-adevăr au fost lupte dure în Primăria Timișoara, într-adevăr atunci când de ani de zile funcționează un sistem de trucare a concursurilor, dacă de ani de zile tu aduci în administrație publică oameni care n-au ce căuta acolo, atunci da, este dificil să construiești echipe și să performezi. Dar am reușit să construim această echipă împreună cu  viceprimarul Ruben Lațcău, împreună cu mulți, mulți oameni care au făcut pasul spre administrație sau oameni care au fost în interiorul administrației și care au fost marginalizați în administrația Robului (…)  Ce am făcut? În primul rând am investit în viitorul Timișoarei. Când am venit în Primăria Timișoara, pentru 10 lei care s-au cheltuit din taxele și impozitele voastre, 9 lei s-au cheltuit pentru funcționare, adică pentru cheltuielile curente, 1 leu pentru investiții. Acest raport, anul acesta, a fost de 2 lei versus 1. Pentru fiecare 2 lei pe care îi cheltuim pentru funcționarea orașului, 1 lei investim în viitorul copilor noștri. Și 20% din aceste investiții în bugetul de anul acesta merg spre educație. Construim 84 de săli de clasă noi, un liceu, Waldorf, care a crescut în doar un an şi jumătate de la zero. Construim grădinițe, prima creșă pe Bogdăneșilor, o vom deschide în curând. Și vom continua să investim în educație, avem o serie de proiecte unde deja avem finanțarea asigurată pe PNRR, reabilitarea unor licee care n-au mai văzut absolut nimic și nu doar licee de elită,ci mai ales liceele care sunt în cartiere. De aceea am atras 17 milioane de euro banii europeni și vom dota fiecare școală în Timișoara cu mobilier nou, cu laboratoare, astfel încât copiii să meargă acolo și să se simtă respectați. Tot din banii europeni, împreună cu universitățile, facem un campus de învățământ dual, unul dintre doar șase campusuri din toată România. În domeniul de mobilitate am reabilitat trei bulevarde de la zero, Cetății, Bogdăneștilor și Stan Vidrigin. Am atras acum la începutul acestui an pentru că pe cetății și…Stan Vidrigin (…) Am asigurat finanțare și am început să cumpărăm autobuze, firobuze, tramvaie, astfel încât toată flota de transport în comun să fie înlocuită și să fie electric”, a spus Fritz.

El a vorbit şi despre domeniul patrimoniului, despre terenurile şi clădirile redobândite de municipalitate, atacând şi haosul din trecut din acest sector.

“Pentru că da, să nu aveți niciun dubiu, faptul că a domnit haosul în gestionarea terenurilor, clădirilor Primăriei Timișoara, faptul că s-au furat vile întregi, faptul că la Ştrandul Termal din 2014 nu s-a plătit niciun singur leu de chirie, au făcut milioane şi milioane de euro. Faptul că s-au întâmplat aceste lucruri nu a fost o întâmplare. Mi-a spus un funcționar că atunci când a început mai demult în Primăria Timișoara, fostul secretar general i-a spus lui că dacă n-ar fi haos în această primărie, cine ar mai avea puterea? Au vrut să aibă puterea prin haosul, prin intransparența care a domnit în Primăria Timișoara și noi am curățat acest haos, am făcut din intransparență transparență și am dat puterea înapoi timișorenilor. Și adevărul este că nu a fost întotdeauna un proces ușor”, a mai spus Fritz

 

Autor
Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

24 comentarii pentru acest articol

Timișoara e Timișoara! a spus: (aprilie 11th, 2024 at 08:35 )

Foarte deranjant pentru reprezentanții comunitalismului românesc (reglat de mâna invizibilă a băieților în virtuta legii cererii și a ofertei de șpagă, spoit cu discursuri sub nivelul luărilor de cuvânt ale lui Ilie Moromete în poiana lui Iocan) trebuie să fie faptul că Fritz, așa ocult cum este, vorbește o română mai aleasă decât dom’ profesor cu o întreagă carieră la catedră (jumătate, că majoritatea timpului suferea pentru noi la primărie, la partid, prin resorturi exotice, la televiziuni etc.). Când ai luat peste 7.00 la bac la română și citești postările robuliene, te răpește un accentuat sentiment de jenă pentru ne-jena lui. Te întrebi dacă omul nu e cumva o armă din panoplia războiului hibrid îndreptată împotriva culturii române. O fi vreun reprezentant al Incultei (organizație exoterică).

Daniel a spus: (aprilie 11th, 2024 at 09:20 )

Chiar dacă acest Dominic nu știa mare lucru când a ajuns într-o funcție executivă atât de importantă se pare că a recuperat mult în ceea ce privește demagogia discursului. Se laudă cu alocările bugetare către investiții dar majoritatea sunt pe fonduri europene disponibile ca urmare a crizei sanitare iar multe dintre proiecte au devenit eligibile ca urmare a acesteia. De altfel unele proiecte lăsate de fosta administrație nici nu au fost gândite pentru acest mod de finanțare exact din această cauză. Excluzând fondurile europene primăria cheltuiește extrem de mulți bani pe administrație comparativ cu investițiile iar aici trebuie spus ca lucrurile s-au înrăutățit și se păstrează pe linia de plutire doar datorită creșterii taxelor locale la maximul permis de legislația națională care ajută raportul, dacă este să ne luăm strict după încasările din taxele locale.
Acum dacă vorbim de concursuri trucate nici Sfântul Dominic nu stă prea bine având în vedere că a dat cu subsemnatul la poliție în dosarul penal deschis cu privire la concursul organizat pentru angajarea doamnei Jahn la piețe.
Apoi atât el cat și vicele penal și-au crescut portofoliul imobiliar cu achiziții substanțiale pe durata mandatului, la care nici cei care au venituri mult peste medie nu pot visa.
Iar când vine vorba de risipă, pentru că abuzul în serviciu nu se mai aplică acestei acțiuni de când Dragnea a modificat legile cu ajutorul lui Ciodache și Gargamel de la Iași, nu pot să nu sară în ochi onorariile de succes de milioane oferite în baza unor decizii de oportunitate. Astfel de subterfugii legislative care în alte țări intră sub incidența penalului sunt folosite cu impunitate când vine vorba de studii, proiecte și consultanță iar singura modalitate de a opri această sifonare este evacuarea acestuia din imobilul de pe Bd. Loga, democratic prin vot la următoarele alegeri.

Jack a spus: (aprilie 11th, 2024 at 09:32 )

Fritz tepare, ala macar a incercat ceva cu fotbalul si echipa aia din Recas. Dar tu in afara de festivalurile de bulangii, ce alt sport ai ajutat??

lidia a spus: (aprilie 11th, 2024 at 09:51 )

Strigi dupa ajutor, Fritz! nu ai facut nimic pentru noi, absolut NIMIC!

@ Experții în trollmunicare penelistă a spus: (aprilie 11th, 2024 at 10:25 )

Dă țifre, tati, nu te zgârci! Văd că aveți oameni care aduc info brute din PMT, dar la prelucrare stați cam rău. Datele se prelucrează cu sânge rece, nu cu spume la gură. Într-o discuție, fie ea și la distanță, ar trebui să conteze argumentele, nu tonul vocii. Dar aveți într-un fel dreptate: dacă Fritz și echipa USR nu se obosesc să caute prin dulapuri după scheletele lăsate de Robu, și-o merită.

Adi a spus: (aprilie 11th, 2024 at 10:38 )

Robu a dat zece goluri, dar Robu avea doar un consilier. Fritz a numit 10 consilieri. 6 pentru el si cate 2 pentru fiecare viceprimar. Platiti cu cate 2000 Euro pe luna, vine peste 200 de mii de Euro pe an pentru toti. Unul dintre consilirii numiti era Bogdan Marta, fost redactor Tion, care prin dezinformari repetate despre Robu, l-a ajutat pe Fritz sa castige ultimele alegeri. Asa lucreaza Fritz: manipulare, minciuna, dezinformare, furt mascat al banilor publici.

Zoli a spus: (aprilie 11th, 2024 at 10:48 )

Ce papagal. Stadion știam că nu avem și uite că după 4 ani abia or deblocat un proiect pe care îl putea începe din primul an de mandat. După ce între timp a transformat canotajul în sport de uscat vrea acum să-ngrașe porcul în ultimul an cu 3 mese de ping pong și un teren de baschet.

Dan a spus: (aprilie 11th, 2024 at 10:56 )

Au inceput trolii PSD&PNL .. cate minciuni pot debita … Dar ca de obicei, cu cate mizerii debiteaza mai mult, cu atat reusesc sa enerveze oamenii si sa-i scoata la vot, dar nu pentru cine vor ei, ci impotriva.

Titel a spus: (aprilie 11th, 2024 at 11:32 )

Robu a furat numai pentru el, pentru noi n-a furat nimica

supapa a spus: (aprilie 11th, 2024 at 11:37 )

Eu votez uica Lea. Pentru ca imi place ciorba de pasula reincalzita, chiar expirata. Pute pute dar umple stomacu cu E-uri si parameci

adi a spus: (aprilie 11th, 2024 at 11:46 )

Fritz go home numa minciuni

Archer a spus: (aprilie 11th, 2024 at 12:14 )

Fomiștilor din pnl, la muncă, la bătut de țăruși cu curul, nu la furat!

Nemo a spus: (aprilie 11th, 2024 at 12:16 )

Numai PSD și PNL au troli. USR este ca Alba ca Zăpada, nici … n-a mâncat și nici gura nu-i pute.
Se pare că trolii USR au fugit la fratele mai mic AUR, așa că foștii useristi din 2020 se vor împărți procentual, în funcție de cantitatea de semințe sparte in fața blocului și bineînțeles în funcție de MBA absolvit și cantitățile de sparanghel și căpșuni recoltate.

George a spus: (aprilie 11th, 2024 at 12:26 )

@ Dane, 👏👏👏👏. Nu mai risipi literele, scrie,pe scurt, USL.

Un USR-ist a spus: (aprilie 11th, 2024 at 12:38 )

Măi, Dane, mare drptate ai…..( atenție, nu Daniel preafericitu de … mai sus )

Ion Pop a spus: (aprilie 11th, 2024 at 13:32 )

@Daniel, mult si-a marit portofoliul – Fritz si nevasta au cumparat o casa de 300.000 eur.
In conditiile in care nevasta-sa a lucrat la ONU (iti cam dai seama ce salarii sunt acolo, puuutin peste media salariilor din RO, nu crezi?) iar Fritz are tot un salariu peste medie fiind primar de oras mare.

Mai degraba ne-am uita in declaratia de avere a lui Robu, care, in pofida faptului ca e profesor universitar de zeci de ani, apoi pro-rector, rector, senator o buna bucata de vreme, primar 8 ani (toate cumulate ca functii, evident, ca na, se poate), el defapt este exact „sarac si cinstit” ca Iliescu.
Asta nu ridica nici un semn de intrebare, nimic? Hai pe bune acum!

Loli a spus: (aprilie 11th, 2024 at 14:18 )

Daniel…faptul că nu cunoști, sau nu recunoști, ce activitatea și studiile D-lui Fritz dovedește că ești într-o mare eroare sau ești un mare denigratoare = mincinos. Care este scopul prin astfel de postări nu se știe dar se bănuie. Lașitatea este mare de după ecran.

Calea SGului a spus: (aprilie 11th, 2024 at 17:56 )

PASAJUL SOLVENTU …….DOMNULE,

Daniel a spus: (aprilie 11th, 2024 at 18:25 )

@ Ion Pop
Nu încerca să dregi busuiocul că nu ține. Așa putem găsi scuze la tot felul de politicieni. Dacă era așa, cum de nu și-a cumpărat ceva înainte? Sau măcar să fi avut o casă mai ieftină înainte. Dar nu. A cumpărat din start în topul de pe piață cu banii nevestei cu care de fapt nu era însurat și nu trebuia să depună declarație de avere. Hai să fim serioși. E cusută cu ață albă toată povestea asta. Evident că de Lațcău care cumpără apartamente de la interlopi la prețuri mult sub piață, nu spui nimic, în schimb de Robu doar speculezi că de fapt el nu are nimic suspect.
@ Loli
Fritz a fost somat în consiliul local să își prezinte diploma de studii. Încă nu am auzit să apară. Nu că ar trebui să o aibă dar a spus în campanie că are studii de lungă durată, adică facultate. Problema s-ar putea rezolva foarte simplu prezentând diploma dar tot nu o face, ceea ce mi se pare cam suspect.
În orice caz, nu văd cum ajungi să presupui o eventuală lașitate a mea. Ce ai vrea? Să îi cer audiență la primărie să îmi arate diploma din moment ce nu a făcut acest lucru la cererea consiliului local? Hai să fim serioși.

Jonny a spus: (aprilie 12th, 2024 at 06:47 )

Cel mai important pentru mine, care nu am nici o tangenta cu primăria este ca nu rade nimeni în țară când spun că sunt din Timișoara, înainte după ce spuneam de unde sunt, auzeam un ha ha ha… Robu, apoi se trecea la lucruri serioase. Timișoara în timpul lui Robu a pierdut locul 2 in țară, vapoare, semafoare și palmieri, asta a făcut Robu in 8 ani, care defapt au fost 4, pentru că in primul mandat a fost 0, doar circ.

Horia a spus: (aprilie 12th, 2024 at 15:16 )

Bravo Dominic!!! Isi baga gheara in gat postacii de la opinia lui Lae si Renasterea lui Simonis.

Fie ca ne place sau nu de Fritz, PNL a murit incepand cuz Timisoara, vine si toata tara imediat.

Ion Pop a spus: (aprilie 12th, 2024 at 21:44 )

@Daniel – uiti ca Fritz si-a cumparat un apartament spatios inainte de a deveni primar, pe banii lui. E pe Dragalina, vis-a-vis de CNB, dar te faci ca nu stii, nu? Btw, sigur n-a fost 2 lei nu crezi.
Si inca ceva – n-am sustinut ca si-ar fi cumparat casa doar pe banii sotiei, ci impreuna cu ea. Iar ea sigur a avut ceva bani, din salariul de la ONU, nu crezi?

De Robica nimic? Nu-i suspect ca nu apare mai nimic in declaratia lui de avere? O fi trecut banii pe numele vreunei matusi Tamara oare?
Sau despre copii lui, carora le-a facut cadou un PUD/PUZ pe o strada „inchisa”, unde adancimea parcelei in mod clar n-ar fi permis asta, daca e sa ne luam dupa regulamentele urbanistice locale sau nationale. Dar hei, regulile sunt pt fraieri, nu-i asa?
Ca-s ambii profesori in aceeasi universitate in care tata era rector, na, nu mai zic. Poate chiar sunt capabili, nu cunosc. Dar oricum, pare o alta „famiglia” din universitatile timisorene.

Man, pune mana si te mai informeaza – vezi ce mai face si Nasleu, Culita si alti „meseriasi” din anturajul vopsitului.

@jonny a spus: (aprilie 12th, 2024 at 21:56 )

@jonny de unde debitezi tinere atâtea prostii… că râdea lumea prin țară că robu că nu știu ce? hahaha. ce penibil ești. nici voi nu mai știți ce să inventați în încercarea de a mai prosti lumea. fritz n-o să facă nici în 10 mandate câte a făcut robu în 2. în primul mandat oricum n-a făcut nimic. doar a observat cum au evoluat proiectele lui robu, pe care și pe alea le-a făcut praf

michael a spus: (aprilie 13th, 2024 at 16:50 )

doar ce am trecut cu bicicleta pe mal si am vazut cum coruptul de fritz a demolat niste constructii ilegale vechi de 25 de ani si a facut un teren de baschet public si un parc pe locul ala.

abia astept sa vina alegerile ca sa il votez pe robu ca ia spatiul orasului si sa il concesioneze pe 3 lei pe an chirie la vreun mafiot.

sa-l dam repede jos pe fritz pentru ca a recuperat si cateva din casele dobandite ilegal de clanul cârpaci si face gradinite din ele si ne face de ras.

le-a luat si la bietii oameni aia parcarea din spate de la bega din care scoteau milioane ilegal si a facut-o parcare publica.

cate umilinte sa mai suportam???

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în locul lui urmând să fie instalată Sorina Ciurlea, şefa Organizaţiei de Femei a PNL Timiş. Este al doilea subprefect schimbat în ultima perioadă, după ce, pe partea PSD, Sorin Ionescu a demisionat din funcţie, fiind înlocuit de Raul Ambruş. Subprefectul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să impresioneze, în timp ce Politehnica a înregistrat prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon. În C7, Ghiroda a obţinut o victorie preţioasă la Filiaşi, 3-1, care o ţine pe prima poziţie. Razvan Trandu, Dragoş Coroiu şi Ion Vasluian au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei 19:40, cu privire la faptul că pe strada Ardealului dinl Timișoara, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului părăsind locul faptei fără încuviințarea poliției sau a procurorului. Polițiștii s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va fi respectat, spunea, joi, la Timișoara, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Iar situația din teren pare să evolueze favorabil, constructorul român a ajuns cu investiția la 80 la sută din total. Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat că stadiul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei 19:40, cu privire la faptul că pe strada Ardealului dinl Timișoara, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului părăsind locul faptei fără încuviințarea poliției sau a procurorului. Polițiștii s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea
Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va fi respectat, spunea, joi, la Timișoara, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Iar situația din teren pare să evolueze favorabil, constructorul român a ajuns cu investiția la 80 la sută din total. Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat că stadiul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto
Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent în localitatea Tapia. Acesta fusese închis circulației în toamna anului trecut, ceea ce a însemnat probleme mari pentru locuitorii din zonă, care nu au mai avut pe unde traversa acel canal. La finalul lunii noiembrie, Consiliul Județean Timiș anunța închiderea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia
Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și porțiunea care traversează Timișoara, sunt demarate, deocamdată pe un singur lot dintre cele patru, Lugoj – Timișoara Est. Pentru alte două loturi, inclusiv cel timișorean, au fost emise autorizațiile de construire. Primul șantier de pe tronsonul Caransebeș – Timișoara –...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara
Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în locul lui urmând să fie instalată Sorina Ciurlea, şefa Organizaţiei de Femei a PNL Timiş. Este al doilea subprefect schimbat în ultima perioadă, după ce, pe partea PSD, Sorin Ionescu a demisionat din funcţie, fiind înlocuit de Raul Ambruş. Subprefectul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL
Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor Pavel şi Luchian Savu, acestora fiindu-le interzise candidaturile. Ei vor fi înlocuiţi chiar de… fiii lor, Aurel Adrian Pavel şi Natanael Savu. Şi la Recaş şi la Şandra, sunt candidaţi comuni PSD-PNL. Modelul Piedone de-a lăsa primăria moştenire prinde prozeliţi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor
Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară prin abandonul adversarului Darleys Perez, sâmbătă seara, în Gala Biea Fighting Championship 4. Prima rundă a fost echilibrată, apoi a doua dominată de român, iar columbianul s-a retras după două runde, acuzând o accidentare la braţ. Aşadar, KO tehnic şi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara
Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de Cultură Timișoara a pregătit un concert pentru iubitorii tuturor genurilor muzicale, vedeta serii fiind cuoscuta DJ Sonique. de asemenea, are loc și un cros. Joi, 9 mai, în Piața Victoriei din Timișoara, cu începere de la ora 18:00, va avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei
Top