Un „ŞI” care ar trebui să le dea multora bătăi de cap. Războiul lui Dominic Fritz cu baştanii

Editorial de Ino Ardelean

Editorial de Ino Ardelean

„Pot să te cumpăr şi pe tine!”, i-a strigat baştanul Puiu Stancu viceprimarului Ruben Laţcău, venit la un moment dat să-l înlocuiască pe primarul Dominic Fritz la demolarea unor construcţii ilegale ale clanurilor de romi din zona CD Loga. La obiecţia lui Laţcău că nu poate fi cumpărat, baştanul a insistat: „Pe tine te cumpăr! Şi pe tine te cumpăr cu bani! O să vezi”. Nu tupeul bulibaşei trebuie remarcat aici, nu e nimic surprinzător în cazul acestor indivizi toleraţi zeci de ani de toate organele statului ca să-şi facă de cap, începând cu celebrele excremente aruncate pe uşile vecinilor.

Într-o justiţie normală acel „ŞI” ar trebui să-i scoată din letargie pe procurori, poliţişti, chiar şi pe cei din Fisc. Ce-a vrut să spună baştanul? Că aşa cum i-a cumpărat pe alţii, poate să-i cumpere şi pe actualii edili. „Sunt alţii mai mari ca tine!(…) Noi ajungem şi la ăia mai mari”, i-a strigat acelaşi Stancu primarului Fritz. A cumpărat oameni mai mari decât un primar? Cine sunt aceia? Dacă ar exista cineva curios să facă lumină în această zonă neagră a istoriei recente a Timişoarei de la acest „ŞI” al lui Stancu ar trebui să înceapă. Fiindcă în acel „ŞI” ar sta şi cheia malversaţiilor prin care centrul Timişoarei a ajuns să fie ocupat de clanurile ţigăneşti.

„Ăia dinaintea ta de ce n-au venit?”, l-a mai întrebat Stancu pe Fritz. Corectă întrebare, deşi oarecum retorică. Chiar aşa, de ce n-au fost pe acolo şi cei dinainte? Există o cauzalitate în acel “ŞI” menţionat mai sus şi această întrebare fără răspuns? Să amintesc că, în timpul lui Nicolae Robu primar, de patrimoniu s-a ocupat un fost consilier personal al său, Florin Răvăşilă, individ cu  mari conexiuni în lumea clanurilor şi rechinilor imobiliari? Care a şi fost prins cu şpaga în buzunar. Că interlopii intrau în primărie ca la ei acasă, inclusiv angajându-şi consoartele în instituţie?

Văd că după război mulţi viteji se arată, mai toţi atacându-l pe primarul Dominic Fritz. Că ei tot se luptau cu clanurile din perioade preistorice. Şi dă-i şi luptă şi luptă şi dă-i! Şi ce-au rezolvat? Pân’ la urmă Fritz a eliberat un drum de sub posesia clanurilor. Printre aceşti luptători fără victorii şi specialişti în clanuri se numără şi subprefectul Ovidiu Drăgănescu, coleg de partid cu Robu şi fost prefect. Care cu o săptămână înainte de intervenţia primăriei, a ieşit savant să explice că acel drum nu are legătură cu clanurile de romi, că ar fi fost închis de prin anii “50 când aici funcţiona un sediu de miliţie.

Ok, şi fiindcă drumul public a fost închis de miliţie, acum musai trebuie să aparţină lui Cârpaci şi compania? Şi ce să vezi, cine apare ca martoră a baştanilor în momentul în care aceştia se certau cu Fritz. “Doamna Drăgănescu, fostă mare şefă la poliţie”, în prezentarea (probabil) soţiei lui Puiu Stancu. Nimeni alta de fapt decât mama subprefectului mare luptător cu clanurile. Să nu înţelegeţi cumva că am amintit de Dragănescu ca să fac legătura dintre el şi acel “ŞI”…

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

25 comentarii pentru acest articol

Gabi a spus: (aprilie 24th, 2024 at 12:56 )

Am văzut zilele astea clipurile de acum 16 ani postate pe YouTube de Mălin Bot, care la vremea aceea investiga cum au pus clanurile Cârpaci, Stancu și Kovacs, oameni primitivi, analfabeti și fără ocupatie, mana pe cele mai de soi case și palate din patrimoniul Timișoarei. O lecție despre cat de mizerabili au fost unii angajați importanți ai administrației Ciuhandu și Robu, cat de corupte și putrede până în maduva oaselor erau instituțiile statului, care ar fi trebuit să-i apere pe cetățeni de violența și agresiunea constantă a acestor clanuri, a căror membri erau căutați de poliția din Franța și Germania pentru tot felul de activități criminale.
Astăzi, o parte din demnitatea pierdută a fost restaurată prin actuala administrație, a cărei curaj ne-a surprins și entuziasmat. Am văzut ca se poate. Pe 9 iunie, dau un vot din toată inima pentru continuarea acestui demers de redare în patrimoniul Timișoarei și a cetățenilor ei a tot ce s-a furat în ultimii 30 de ani.

Ion a spus: (aprilie 24th, 2024 at 14:14 )

@Gabi Așa să ne ajute Dumnezeu!

ROBU N. a spus: (aprilie 24th, 2024 at 14:15 )

Gabi ce ai fumat omule ? Să-l pupi pe Fritz al tău unde nu-l arde soarele.

vest a spus: (aprilie 24th, 2024 at 14:18 )

Sunt putini, dar foarte vocali cei care sustin din diferite interese tot felul de infractori, clanuri, interlopi sau simpli profitori. Unii doar din razbunare pentru diferite situatii traite, unii din nationalism de grota, fiind impotriva „neamtului” pentru ca e…neamt. Nici nu mai conteaza ca au sau nu dreptate pe ici, pe colo, pentru ca mesajul lor e de razboi total. Sunt cunoscuti si profita si de notorietate (Epure, Dinu, Desliu…).

Daniel a spus: (aprilie 24th, 2024 at 14:21 )

Evident că acești mafioți sunt conectați la sistem așa cum au fost și pe vremea comuniștilor. Unde au legături este simplu de spus și anume în instituțiile la care s-au făcut plângeri dar acestea nu au acționat. Cât de sus au ajuns este destul de clar și anume până la minister. Sigur că au mai avut loc unele acțiuni dar care nu au fost duse până la capăt pentru că interesul autorităților nu a fost să se facă dreptate ci să îi stimuleze pe acești infractori să ungă mecanismul. Când era liniște și nu se auzeau scârțâieli, înseamnă că nivelul de ungere era corespunzător.
Că pe vremea lui Robu nu s-au făcut astfel de acțiuni nu surprinde mai ales dacă responsabil era un personaj numit de Popoviciu, care a fost exclus din partid de Nica.
În orice caz, în momentul de față nu se mai pot face cine știe ce recuperări iar rezultatele minore obținute acum în apropierea alegerilor sunt mult umflate probabil pentru a compensa o grămadă de probleme din 3 ani și jumătate pe care această administrație trebuie să le facă uitate. Cu siguranță că naivii vor mușca la astfel de populisme și vor vota în consecință deși la cum arată listele de candidați se poate spune că mare diferență nu este.

Est a spus: (aprilie 24th, 2024 at 14:42 )

Infractorii, clanurile, interlopii si alti profitori nu puneau mana pe casele ( vilele) din centrul Timișoarei fără sprijinul ( cointeteresat, evident) a unor functionari de la Cartea Funciara, a unor avocati si judecători care le- au deschis căile spre a afla ” mostenitorii” sau chiar a- i crea, astfel încât sa le poată acapara. Cum credeți ca s- au putut descurca niste analfabeti? Din ce au făcut ăștia averile, astia care nu au muncit nicaieri, caci chiar dacă au cumpărat la preturi de nimic de zeci de ori mai mici decât prețul lor de acum, banii aia erau mulți in 1990,?. Prin trafic de tot felul. La toate astea se adaugă și instituțiile statului care nu au mișcat un deget pentru a stopa țigănia din centrul orașului. Vorba unui cetățean german/ fost roman: vor veni vremurile când astia va vor trimite la periferiile orașului, acolo unde stăteau ei in colibe.

Popescu a spus: (aprilie 24th, 2024 at 15:26 )

Daniel, în legătură cu mediatizarea ultimei intervenții de acest gen, este posibil să fi fost mediatizată mai mult decât altele, este până la urmă campanie. A o numi populism mi se pare deplasat având în vedere tentele populiste mult mai accentuate ale altor candidați la primărie, ducând chiar la atacuri xenofobe. Cea ce nu trebuie trecut cu vederea sunt în schimb restul proprietăților recuperate de administrația actuală precum parcarea din spatele magazinului Bega, vila de pe Loga și apartamentul din Bălcescu ocupate ilegal de clanuri de romi, ștrandul termal și terasele construite ilegal pe malul Begăi.

Jack a spus: (aprilie 24th, 2024 at 15:39 )

Degeaba Fritz, tot un incapabil ramai. Prea putin, prea tarziu..

Drag de Timisoara a spus: (aprilie 24th, 2024 at 16:07 )

Jack alias Viorel IT, traim (inca) intr-o democratie, dreptul tau, parerea ta. Problema apare daca cei ca tine fac masa critica si-l aduc din nou in Primarie pe cel care a fost capabil sa taie toti copacii din Blacescu si sa macelareasca piata Libertatii. Asa incapabil cum e, Fritz a plantat pomi in Elisabetin ( si in piata Balcescu si pe Porumbescu ), a inceput sa construiasca crese, un stadion, etc. Trag nadejde ca alianta asta intre rautate si prostie nu o sa aibe cistig de cauza, sintem totusi in Timisoara

Marco a spus: (aprilie 24th, 2024 at 16:30 )

Zici @Jack si @Daniel si tragi apa. Linii de partid primite de la PSDNL ca sa ragaie pe DeBanat zi de zi de zi.

ares a spus: (aprilie 24th, 2024 at 16:52 )

Poate acum publicati comentariul, sau? Deranjant? „Cata manipulare din partea presei ca sa iasa acest personaj Fritz. Asa a prins si primul mandat cu ajutorul tion si debanat, cei care l-au atacat permanent pe Robu prin dezinformare. Se confirma aceasta fiindca imediat dupa alegeri, redactorul tion, Bogdan Marta, a fost numit la primarie consilier al lui Fritz, pe unul din cele 10 posturi de consilieri infiintate de Fritz si platite de noi cu cate 2000 de euro pe luna. Oamenii nestiutori au muscat momeala si o vor musca si acum desi daca la primul mandat puteam spera ca Fritz este un om harnic si gospodar, acuma, dupa 4 ani de nerealizari, orice om cu capul pe umeri s-a lamurit de realitate, acest Fritz este un incapabil care desi un maestru al manipularii nu are capacitatea de a gestiona si in nici un caz de a dezvolta un oras de acest calibru. „

Adrian a spus: (aprilie 24th, 2024 at 18:02 )

Treaba e clara de mult timp, alianta asta fantoma PNL-PSD care il sustine pe Robu este de inteles ca toata coruptia tarii sustine aceasta alianta, coruptii din PSD si PNL devalizează incontinuu Romania de dupa 89 pana astazi, sa nu uite ca Timișoara a luptat pentru democratie in ’89 si PSD sunt urmasii comunistilor si aceasta mizerie de partid nu are ce cauta la conducerea orasului, de asemenea aceasta scârbă si corupta alianta nu are ce cauta in Timișoara! Robu e o rusine pentru oras ca sa lasat sustinut de tradatorii care devalizează tara de dupa ’89 pana in prezent, unde conduce PSD în localitățile din Romania, oamenii de-abia isi trag zilele de pe o zi pe alta din cauza corupției cronice! Acum Robu se posteaza in salvatorul orasului sustinut de PSD si PNL? Ce glume ieftine are in program aceasta marioneta a coruptilor!

@ares (nu-ți dăm cias, nici paltion!) a spus: (aprilie 24th, 2024 at 18:54 )

ai o logică de te ridică Salvarea dacă te aude vorbind în public! Ai tu certitudinea că Bogdan Marta a condus direcționat un ziar? (Bine, știu că ai certitudini solide, dar argumente ai? În afară de vorbirea impersonală: „se confirmă că …” Cine se confirmă că ?)
Problema nu e că dai 2000 euro per lună unor consilieri, ci dacă acești bani sunt cheltuiți cu folos! În primăria Timișoara s-au dat tunuri din 6 cifre (în euro) și nimeni nu s-a revoltat.
Vorbirea la modul impersonal pute de la o poștă a vodcă și pufoaică. Orice om cu capul pe umeri s-a lămurit de realitate… Serios? N-a rămas niciunul în iluzii? Dacă s-a lămurit, la ce bun să mai vii tu să-ntărești lămurirea?
Ce părere ai de jurnale imparțiale precum RenastereaBanateana sau ZiuaDeVest? Sunt exemple de urmat?
Ai un calcul al eficienței muncii consilierilor primarilor care s-au perindat prin acest frumos oraș, ca primari ai lui ?

Daniel a spus: (aprilie 24th, 2024 at 20:59 )

@Marco
Este atât de greu de acceptat ca unii pot avea păreri diferite chiar dacă nu sunt înregimentați politic? E așa de greu de înțeles că aceste câteva firimituri recuperate de la masa interlopilor nu acoperă ani de incompetență, proasta gestionare a proiectelor și creșteri de taxe? Și cinstiți nici ăștia nu-s cinstiți dacă ținem cont de anumite achiziții cu caiete de sarcini cu dedicație, consultanță, studii, onorarii de succes. La ce modificări s-au făcut în PUG nu mai crede nimeni că Almăjan, Negrișanu sau Creiveanu sunt uși de biserică.

ares a spus: (aprilie 24th, 2024 at 22:34 )

Nu stiu cum s-a dedus din comentariul meu ca as fi rusofil? Am zis ceva de Aur? Sau ca as fi fan Psd? Exclus sa votez vreunul din aceste partide. Dar atacurile la persoana si distragerea atentiei sunt stilul vostru, sunt aptitudinile postacilor proFritz. Am subliniat doar faptele care confirma realitatea, dupa 3 ani de atacuri in directia Robu, Bogdan Marta devine consilierul lui Fritz, halal deontologie profesionala. L-as vota pe Fritz cu doua maini indiferent din ce partid ar fi, daca ar fi fost macar la fel de gospodar ca Robu. Dar din pacate pentru noi, nu a fost cazul. Realizari ZERO!

@Daniel a spus: (aprilie 25th, 2024 at 00:11 )

Iar te dai lovit în aripa ta de obiectiv, independent, neînregimentat politic? Ce ani de incompetență? Zici că Fritz e primar de 6 mandate, iar Robu e o trufanda ! Ce proiecte au fost prost gestionate, Colterm-ul?
În situația de foame de șpăgi în care se găsesc băieții și-n situația multiplelor legături dintre ei, personale și prin organizațiile lor secrete, discrete, oculte (non sensu Robu!), ale legăturilor de sânge transpartinice și pedigree-ului de seceră și ciocan, crezi că-i iertau instituțiile vasale lor pe așa-zișii manipulatori ai PUG-ului?
Diareezi acest spațiu cu aceleași fraze-tip și ăștia de la redacție nu te taie. Or să rămână cu tine, până la urmă și nu vor mișca niciun deget nici după ce cazul tău va fi tratat de US Department în rapoartele periodice despre propaganda rusă. Mai bea și tu o vodcă, mai fumează un joint, că ai imaginația unui polițist de început de secol XIX!

ligia a spus: (aprilie 25th, 2024 at 03:29 )

vai mamica au scapat iara trolii de partid de la Ziua de Vest si Opinia lui Lae pe aci.

Vlad a spus: (aprilie 25th, 2024 at 04:04 )

rusine maxima „Daniel” pentru mentalitatea pe care o ai. tu ai cumva parinti sau bunici baiete? ai vreun respect pentru ei sau doar ai ajuns pe lumea asta ca sa comentezi pe pagini de ziare doar pe timpul campaniilor? macar de ai fii platit dar e GRAV ca o faci pe gratis

ion a spus: (aprilie 25th, 2024 at 07:13 )

Treaba asta cu incompetenta lui Fritz pute a punctaj de partid. Robu isi face campanie cum ca ar fi competent, deci Fritz trebuie prezentat in antiteza. Robu e foarte competent cand vine vorba de taiat copaci si de plantat salcie ecologica (110.000 puieti uscați!), in materie de palmieri, papagali in Parcul Botanic, la vopsit parul, dat Z E C E goluri, la facturi de telefonie de 2.000 euro pentru folosirea telefonului de serviciu in concediul din Dubai si alte cele.

Ares, ești oligofren? a spus: (aprilie 25th, 2024 at 07:59 )

Procedezi la un atac la persoana lui Fritz și te plângi că ești atacat de „postacii” lui Fritz? Cumva vrei să ți se aducă laude și să primești felicitări?
Nu știu de unde veniți, ce nacialnik v-a trimis aici, ce Doamne-iartă-mă aveți în cap, din ce joben scoateți argumente care numai argumente nu sunt. Robu e mai gospodar!!! La ce, la concursuri de angajare trucate, la înglodarea primăriei în datorii, la eradicarea arborilor din oraș, la distrugerea echipei locale de fotbal, la promovarea celor cu legături în lumea interlopă, la făcut spume la gură, la scris CV-uri absolut SF?
Poți să fii liniștit rusofil, dacă cunoști și apreciezi cultura rusă, dar tu pari cunoscător aproximativ și al celei române.

nu_i bai a spus: (aprilie 25th, 2024 at 11:36 )

clanurile au obtinut zeci de proprietati, prin zeci de sentinte date de diverse complete de judecata

@nu_i bai a spus: (aprilie 28th, 2024 at 09:53 )

In fata unei instante de judecata , se prezinta doua parti .

Una dintre ele solicita punerea in proprietate , folosindu-se de inscrisuri false , declaratii mincinoase , etc .
Daca cel care pierde imobilul (Primaria Timisoara ) , nu contesta actele depuse , ca find false ( ca judecatorul sa trimita in penal procesul) , totul se termina cu o sentinta de punere in proprietate .

Daca la dv , vine cineva cu un contract fals de vanzare/cumparare a imobilului in care locuiti , ce faceti , parasiti imobului , sau deschideti un proces penal pt fals , pt a nu va pierde imobilul ?

Speta e simplificta , pt a intelege repede .

Jack a spus: (aprilie 29th, 2024 at 06:09 )

Tiganul nu e om nici in zi de pasti

Jack a spus: (aprilie 29th, 2024 at 06:13 )

Fritz a adus marsurile de homosexuali in Timisoara, Fritz trebuie sa plece! Voi vota din razbunare impotriva lui Fritz, nu ca il cred pe Robu nu stiu ce mare branza

Darko a spus: (aprilie 29th, 2024 at 10:22 )

@Jack, o Jack! Singurii anti-homosexuali sunt homosexualii reprimați. Ceilalți, noi, oamenii normali, de ce am fi anti? Găsește-ți liniștea, omule! Eliberează-te!

1 Trackbacks pentru acest articol

Revista presei–25.04.2024 – Info Timișoara Says:

[…] Un „ŞI” care ar trebui să le dea multora bătăi de cap. Războiul lui Dominic Fritz cu başta… […]

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Dominic Fritz îi acuză pe PNL-işti că au blocat achiziţia unei clădiri în care ar putea funcţiona o grădiniţă

Un proiect prin care municipalitatea putea să devină proprietar pe o întreagă clădire din Piaţa Traian a căzut la votul din Consiliul Local. Primarul Dominic Fritz îi acuză pe consilierii PNL, că din motive politice, au blocat această achiziţie, în clădirea cu pricina putând să funcţioneze o grădiniţă.  Imobilul, aflat într-o avansată stare de degradare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz îi acuză pe PNL-işti că au blocat achiziţia unei clădiri în care ar putea funcţiona o grădiniţă
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

SCM Poli joacă în Sala Constantin Jude contra Minaurului. Pero rămâne alături de echipă

Cum întâlnirea dintre CFR Timişoara şi United Galaţi din finala campionatului de futsal s-a terminat marţi, în minimum de jocuri, acest lucru înseamnă ca jocul de handbal dintre SCM Poli şi Minaur se va disputa în Sala Constantin Jude, miercuri, de la 17.30. În cazul unei victorii alb-violete, dar şi dacă Steaua nu bate pe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Poli joacă în Sala Constantin Jude contra Minaurului. Pero rămâne alături de echipă
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

La Şag se va ridica o nouă şcoală printr-o finanţare PNRR

Comuna Şag a îndeplinit condițiile și a câștigat finanțarea europeană prin PNRR pentru construirea unei noi unități de învățământ. Urmează acum să fie semnat contractul de finanțare, a anunţat primarul comunei, Flavius Roşu, iar în aproximativ doi ani, Șagul va deține o școală nouă.  Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Şag se va ridica o nouă şcoală printr-o finanţare PNRR
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

CRAFT

CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza seminarul ”Actualizări în legislația vamală și tehnologii moderne: AES RO, NCTS RO, e-Transport, e-sigiliu și noutăți în domeniul produselor accizabile”. Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri, Sala Banat, în 28 mai, ora 10. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Direcția...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Comuna Şag a îndeplinit condițiile și a câștigat finanțarea europeană prin PNRR pentru construirea unei noi unități de învățământ. Urmează acum să fie semnat contractul de finanțare, a anunţat primarul comunei, Flavius Roşu, iar în aproximativ doi ani, Șagul va deține o școală nouă.  Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Şag se va ridica o nouă şcoală printr-o finanţare PNRR
Un proiect prin care municipalitatea putea să devină proprietar pe o întreagă clădire din Piaţa Traian a căzut la votul din Consiliul Local. Primarul Dominic Fritz îi acuză pe consilierii PNL, că din motive politice, au blocat această achiziţie, în clădirea cu pricina putând să funcţioneze o grădiniţă.  Imobilul, aflat într-o avansată stare de degradare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz îi acuză pe PNL-işti că au blocat achiziţia unei clădiri în care ar putea funcţiona o grădiniţă
Numărul mare de proiecte suplimentare introduse pe ordinea de zi a ședinței ordinare de plen a Consiliului Local Timișoara, cu doar câteva minute înainte de ședință, a creat probleme administrației orașului, care s-a văzut în situația de a nu putea trece un asemenea proiect în domeniul imobiliar. Momentul s-a suprapus cu aprobarea încheierii mandatului lui...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Contre în CLT pe tema listei cu proiecte suplimentare. Un proiect de patrimoniu a picat după ce a fost introdus la vot pe listă, cu o oră înainte de vot/FOTO
Cursuri online şi excursie de studiu în străinătate. Totul sub tutela UPT care caută tineri interesaţi în protecţia climei. Asociația pentru Dezvoltare Durabilă din Witzenhausen (Gesellschaft für nachhaltige Entwicklung (GNE)), în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara (UPT) și ONG-ul ceh People in Need (PIN), derulează un program de consolidare a capacităților în domeniul managementului protecției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Colaborare internaţională pentru formarea de manageri în protecţia climei/FOTO
Timișorenii vor putea scăpa mai ușor, fără să fie nevoiți să ”ascundă” într-o rampă clandestină, deșeurile și lucrurilor care nu se pot arunca la pubelă. Aleșii locali și-au dat acordul pentru aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Înființarea a trei centre de colectare prin aport voluntar (CAV)”. Cele 3...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Consilierii locali au aprobat documentația înființării a trei centre de aport voluntar a deșeurilor, cu fonduri europene
Domeniile educației și al cercetării rămân prioritare la UPT, iar o delegaţie reprezentând celebrul institut de învăţământ bănăţean a ajuns până în China pentru a lega parteneriate cu universităţi asiatice. La invitația Ministerului de Comerț al Republicii Populare Chineze, reprezentat în România de Ambasada Chinei din București, o delegație de la Universitatea Politehnica Timisoara (UPT)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT, parteneriate importante cu universităţi din China/FOTO
Top