Arhiva pentru eticheta: absente

Consiliul Local

Plenul Consiliului Local Timişoara, organizat la limită din lipsă de consilieri, pornit cu o oră întârziere

Plenul Consiliului Local Timişoara, organizat la limită din lipsă de consilieri, pornit cu o oră întârziere

Cu o ordine de zi cu 20 de puncte doar pe lista „clasică”, plenul convocat la Consiliul Local Timişoara, joi, a fost la un pas de un fiasco total. Şedinţa era la un pas să fie anulată, după ce în sală nu a fost minimul de consilieri locali, pentru ca şedinţa să fie legală.
.

DSP, dupa ce peste 100 de elevi de la CNB nu au venit la scoala: probabil sunt raciti

Peste 100 de elevi din clasele primare de la Colegiul Național Bănățean au lipsit de la școală în ultima săptămână. Conducerea școlii a decis să ia legătura cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș dar și cu Direcția de Sănătate Publică, pentru a se asigura că nu e vorba despre o problemă serioasă. Cei din urmă au anunțat că elevii sunt cel mai probabil răciți, iar în unitatea școlară nu s-au găsit probleme.

Ca sa tina chiulangiii la ore, ISJ le taie alocatiile

Autoritățile nu mai știu cum să gestioneze absenteismul școlar, care a atins cote alarmante. Degeaba sunt părinții anunțați de absențele copiilor, aceștia din urmă au ajuns să fie adunați din baruri cu poliția și, deși au note scăzute la purtare, tot nu vor să stea prea mult pe la școală. De acum, vor rămâne și fără alocații.

Top