Arhiva pentru eticheta: chiulangii

primaria timisoara

Ca la scoala: Robu striga catalogul in primarie, ca sa prinda… chiulangiii!

Ca la scoala: Robu striga catalogul in primarie, ca sa prinda… chiulangiii!

În 5 minute, în Sala de Consiliu! E apelul la care vor fi nevoiți să răspundă, în perioada următoare, de mai multe ori, funcționarii din Primăria Timișoara. Nicolae Robu vrea să afle cine și de ce lipsește! Asta, după ce i s-a spus că unele birouri de pe CD Loga sunt cam… goale.

Profesorii trebuie sa demonstreze ca i-au pedepsit pe chiulangiii!

Liceenii care preferă să-și petreacă timpul prin cafenele și nu la școală vor fi trași la răspundere și în fața părinților. În plus, profesorii trebuie să anunțe la ISJ Timiș măsurile luate față de chiulangii. Acestea sunt ultimele reguli impuse de inspectorii școlari, care încearcă să stopeze chiulul masiv.

Chiulangiii, greu de oprit! ISJ nu mai stie ce sa faca cu elevii care pleaca de la ore

Elevii din Timiș chiulesc pe capete. Polițiștii îi adună pe tineri de prin baruri, la școală li se face morală și apoi… o iau de la început. Inspectorul școlar general Aura Danielescu admite că situația e scăpată de sub control, dar nu știe cum ar putea fi rezolvată problema, deși se încearcă inclusiv consiliere psihologică pentru chiulangiii notorii.

lenau

Parintii nu trebuie sa se teama de profesori! Daca apar probleme la scoli, sa le sesizeze

Că elevii chiulesc se știe. În Timiș însă, se pare că și unii profesori uită să dea cu subsemnatul pe la orele de curs pe care ar trebui să le susțină. Inspectorul școlar general Aura Danielescu susține că instituția pe care o conduce se va asigura că profesorii chiulangii se vor gândi de două ori înainte de a decide să nu se prezinte la ore.

Ca sa tina chiulangiii la ore, ISJ le taie alocatiile

Autoritățile nu mai știu cum să gestioneze absenteismul școlar, care a atins cote alarmante. Degeaba sunt părinții anunțați de absențele copiilor, aceștia din urmă au ajuns să fie adunați din baruri cu poliția și, deși au note scăzute la purtare, tot nu vor să stea prea mult pe la școală. De acum, vor rămâne și fără alocații.

Amenintare pentru sefii chiulangii: „Va scad nota la purtare!”

A mai cârtit uneori, dar niciodată nu a fost atât de ferm. Prefectul Mircea Băcală s-a enervat, marţi, la Colegiul Prefectural care trebuia să adune toţi şefii de deconcentrare din judeţ. El a ameninţat cu note scăzute la evaluare pentru toţi şefii care ignoră colegiile prefecturale.

Top