Arhiva pentru eticheta: liviu barbu

liviu barbu

A murit fostul prefect ţărănist Liviu Barbu

A murit fostul prefect ţărănist Liviu Barbu

În noaptea de sâmbătă spre duminică s-a stins din viaţă fostul fruntaş PNŢCD Liviu Barbu. El avea 69 de ani şi ieşise la pensie. Liviu Barbu a fost mult timp preşedinte al PNŢCD Timişoara, în perioada în care organizaţia judeţeană era condusă de către Gheorghe Ciuhandu.

Primăria Timișoara, amendată pentru TimPark

Cum sa iei amenda TimPark, desi esti in regula

Pentru a-și realiza planul de amenzi, din grabă sau prostie, angajații TimPark pun pe drumuri șoferii. Lucrătorii ADP, în subordinea căreia se află parcările în Timișoara, verifică în dorul lelii numerele de înmatriculare. Apoi, oamenii trebuie să piardă timpul pentru a anula amenzile primite aiurea.

Ca sa scape de „acvariu”, primaria a tepuit ADP

În goana nebună de a-şi respecta promisiunea electorală privind demolarea „acvariului” din centru Timişoarei, primarul Nicolae Robu a trecut peste orice. Deși iniţial s-a spus că cele trei spaţii cedate în schimbul „acvariului” nu valorează mare lucru, totul a fost doar o cacealma. Primăria şi-a bătut joc de investiţia făcută de societatea din subordine, ADP, în Piaţa 700.

Piata Unirii, data la pachet constructorilor de parcari subterane!

Primarul Nicolae Robu nu semnează contractul pentru începerea lucrărilor la parcările subterane, deși viceprimarul Traian Stoia face lobby puternic în acest sens. Constructorii ar face parcările pe banii lor, iar apoi ar avea drept de folosință timp de 25 de ani, pentru recuperarea cheltuielilor. Șeful ADP, Liviu Barbu, face însă o declarație-șoc și susține că ei s-ar face stăpâni și pe zona centrală a Timișoarei!

Top