Arhiva pentru eticheta: ajutoare sociale

In Timis nu se poarta ajutoarele sociale. Teleormanul e campion

In Timis nu se poarta ajutoarele sociale. Teleormanul e campion

„Regăţenele” Teleorman şi Buzău sunt campioanele naţionale la ajutoarele sociale, Bucureştiul fiind la celălalt capăt al clasamentului. După cum era de aşteptat, nici Timişul nu are prea mulţi locuitori care trăiesc din ajutoare. De fapt, e locul 2 de la coadă, imediat după Bucureşti.

Pentru voturi, Basescu le promite romilor din Checea ajutoare sociale si… Wi-Fi

Ce-a ajuns fostul președinte al României, cel care vorbea că prea mult se încurajează nemunca în țara nostră? Nici mai mult, nici mai puțin decât să promită ajutoare sociale pentru țiganii și cei fără chef de muncă din Checea, comună unde vor avea loc alegeri peste o săptămână. Evident, contra voturi.

Primaria vinde la licitatie lemnul din copacii doborati de furtuna. O mica parte ajunge la cei saraci

Lemnul rezultat după tăierea celor 3.500 de arbori prăbușiți de furtună la Timișoara va fi folosit în două scopuri. O mică parte va asigura căldura de la iarnă pentru cei care primesc ajutoare sociale, iar restul va fi scos la licitație.

Copiii nu merg la scoala? Parintii pierd ajutoarele sociale

Familiile nevoiaşe care nu-și trimit copiii la școală ar putea rămâne fără ajutoare sociale. Un proiect de lege inițiat, printre alții, și de deputatul Alin Popoviciu, urmează fie dezbătut, în scurt timp, la senat. România are una dintre cele mai mari rate ale analfabetismului din Europa, iar abandonul școlar este la cote tot mai ridicate.

Top