Arhiva pentru eticheta: ambasadori

ambasadori la cj timis

Președintele CJ Timiș – întâlnire cu patru ambasadori într-o singură zi

Președintele CJ Timiș – întâlnire cu patru ambasadori într-o singură zi

Patru ambasadori au fost în vizită la Consiliul Județean Timiș, într-o singură zi – diplomați din Macedonia de Nord, Canada, Spania și China. O mare companie high-tech din Canada vrea să investească în Timiș.

inițiere

Noiembrie cu ambasadori la Universitatea de Vest

Luna noiembrie aduce la Universitatea de Vest mai mulţi ambasadori acreditaţi la Bucureşti. Ei vor susţine o serie de conferinţe, iar participanţii vor putea obţine informaţii despre cultura şi sistemele politice sau administrative din respectivele ţări. Primul va fi reprezentantul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm.

primaria-tm

Gafa sau neintelegere: primarul Robu a jignit trei ambasadori

Scandal cu iz diplomatic la Primăria Timișoara. Ambasadorii Palestinei, Irakului şi Kuweitului susțin că au fost lăsați cu ochii în soare de Nicolae Robu, cu care aveau programată, de mai mult timp, o întâlnire. La aceasta s-a prezentat viceprimarul Dan Diaconu, dar oaspeții s-au simțit jigniți. De cealaltă parte, reprezentanții municipalității spun că diplomații fuseseră anunțați de schimbare. UPDATE: Titu Bojin și Eugen Dogariu l-au „taxat” la comun pe Robu, denunțând „lipsa de respect” a acestuia.

Top