Arhiva pentru eticheta: anchete

coronavirus

Situaţia epidemiologică în Timiş. Opt focare active. S-au închis cele de la Smithfield şi Spitalul Municipal

Situaţia epidemiologică în Timiş. Opt focare active. S-au închis cele de la Smithfield şi Spitalul Municipal

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş, în  ultimele 24 de ore au fost finalizate cinci anchete epidemiologice la nivelul judeţului. De asemenea, trei anchete epidemiologice sunt în curs de desfășurare, În judeţul Timiş, la aceasta oră, opt focare sunt active și se află în supraveghere epidemiologică. Au fost închise trei focare, printre care cele

dna

DNA a facut ravagii printre presedintii de CJ! Titu Bojin a fost si el „calcat” de procurori

Președinții de consilii județene au avut un an foarte dificil. Aproape jumătate din cei 41 de oficiali au fost trimiși în judecată de DNA, arestați sau urmăriți penal. Unul dintre ultimii lideri de CJ care a dat cu subsemnatul în fața procurorilor a fost social-democratul Titu Bojin, dus cu mascații la audieri, la București, pe 10 decembrie.

Via Stoia, Robu arunca noi sageti spre fratii Cristescu

Continuând războiul cu viceprimarul PSD Traian Stoia, primarul Nicolae Robu spune că acesta habar n-are despre ce se întâmplă prin primărie, lucrând, de fapt, pentru Bega Grup. Mai mult, Robu susține că anchetele pe care le-a cerut nu se referă doar la clanurile de romi, ci la toate tranzacțiile suspecte cu terenuri și clădiri care au aparținut statului. Ghici ciupercă, cine s-a îmbogățit în urma privatizărilor dubioase de după 1990?

Robu: Stoia sa renunte la „fumigenele populiste mediatice”

Conferințele de presă ale lui Traian Stoia l-au scos din sărite pe Nicolae Robu. Primarul îi reproșează viceprimarului că lua date din dosare și le prezenta ca „mari descoperiri personale”. Robu îi cere lui Stoia să termine cu „fumigenele mediatice” și să nu mai acționeze după principiul „eu nu ascult de nimeni (n.m.: din Primărie, evident, căci altfel…)”!

Top