Arhiva pentru eticheta: Bistrita

Liga I: Pentru ca n-a fost cuminte, Mitica de la Liga a ramas fara etapa 20 inainte de Craciun

Liga I: Pentru ca n-a fost cuminte, Mitica de la Liga a ramas fara etapa 20 inainte de Craciun

Mitică Dragomir a muşcat-o un pic, aşa, ca înainte de Sărbători, după ce cluburile au votat (12 din 18) amânarea etapei a 20-a pentru primăvara anului viitor. El, miticul (cu accent pe primul i) Mitică, ar fi dorit să se joace încă o rundă anul ăsta, că, virgulă, conform planificării, televiziunile care transmit onor-meciurile de fotbal din prima divizie au inclus-o deja în lista de programe.

Trei puncte chinuite, la chindie / FOTO

Pe o vreme câinoasă, umedă și rece, Poli s-a întors pe “Dan Păltinișanu” pentru a încerca să șteargă impresia jalnică lăsată săptămâna trecută, când alb-violeții s-au făcut de râs în fața unei nou promovate. Alb-violeții câștigă greu trei puncte în fața Chindiei Târgoviște și, cel puțin până sâmbătă, egalează Gloria Bistrița.

Remiza in duelul retrogradatelor

Poli a terminat la egalitate, 2-2, meciul disputat în deplasare, la Bistriţa. Sunt primele puncte pierdute de alb-violeţi în acest campionat. Timişorenii sunt acum pe locul al doilea, după FC Argeş, care are acelaşi număr de puncte, 10, dar un golaveraj superior.

Poli continua la TAS, Bistrita a depasit termenul

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a pus în aplicare hotărârea Comitetului Executiv din 20 iunie, cu privire la modificarea şi completarea Regulamentului naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar. Poli şi Bistriţa au dreptul să conteste decizia Curţii de Apel la TAS, însă echipa lui Pădureanu a depăşit termenul.

Top