Arhiva pentru eticheta: liga

Liga I: Pentru ca n-a fost cuminte, Mitica de la Liga a ramas fara etapa 20 inainte de Craciun

Liga I: Pentru ca n-a fost cuminte, Mitica de la Liga a ramas fara etapa 20 inainte de Craciun

Mitică Dragomir a muşcat-o un pic, aşa, ca înainte de Sărbători, după ce cluburile au votat (12 din 18) amânarea etapei a 20-a pentru primăvara anului viitor. El, miticul (cu accent pe primul i) Mitică, ar fi dorit să se joace încă o rundă anul ăsta, că, virgulă, conform planificării, televiziunile care transmit onor-meciurile de fotbal din prima divizie au inclus-o deja în lista de programe.

Timisoara Lions merge mai departe / FOTO

Echipa Timișoara Lions merge mai departe în Liga Europeană BoxingOne. Sportivii antrenați de Gheorghe Biea au învins, vineri seară, echipa arădeană Motorul, acasă, în sala “Constantin Jude”, în fața unui public nu foarte numeros, dar extrem de entuziast.

Liga Penala de Fotbal

Clubul Poli Timişoara a fost găsit ţap ispăşitor pentru toate relele şi neajunsurile fotbalului românesc şi riscă să fie aruncat de pe orbita marii performanţe. În timp ce tot Banatul îşi jeleşte echipa de suflet, formaţii de „tradiţie” ale fotbalului românesc îşi continuă nestingherite activitatea într-un fotbal murdar, gestionat iresponsabil de şefii Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal.

Top