Arhiva pentru eticheta: mitica dragomir

Mitica Dragomir a iesit, pentru moment, de la „brutarie”

Mitica Dragomir a iesit, pentru moment, de la „brutarie”

Dumitru Dragomir va fi cercetat în libertate în dosarul privind vânzarea drepturilor TV pentru meciurile din Liga 1. Decizia a fost luată marți dimineață de Tribunalul București, după audieri care au durat toată noaptea. Colegii lui de dosar n-au fost la fel de norocoși.

Ce talent mai avem sa ne pi…m contra vantului!

După 16 ani care au părut o veșnicie, Mitică Dragomir a fost schimbat din fruntea unei ligi care deja se confunda cu numele său. Din 18 voturi, Mitică a strâns doar șapte, culmea unul venind de la ACS Poli Timișoara. Așadar, Timișoara, care se dorea un fel de port-drapel al curățeniei în fotbal, a votat pentru continuitate.

Si fotbalul ne-a prins pe picior gresit

De-ar mai fi vocal ca altădată, Traian Băsescu s-ar întreba ce păcate pot avea microbiștii români de-au trebuit să aleagă între doi cooperatiști ai fotbalului, unul cu apucături de milițian și celălalt cu gulere ceva mai albe, dar venit din anturaje la fel de dubioase. În atari condiții, puși să alegem între un Ion Iliescu și-un Corneliu Vadim Tudor, poate că e mai bine ca timișoreni să nu știm niciodată cu cine a votat ACS Poli la adunarea generală a LPF.

Chivorchian, in campanie electorala pentru nasul Dragomir, la Poli

Până mai ieri îşi deconta inclusiv chiloţii la Poli Timişoara, club la care a fost angajat de Marian Iancu pentru a înlesni relaţia cu Liga Profesionistă de Fotbal condusă de fostul deţinut Dumitru Dragomir, în acelaşi timp, naş al conducătorului ce s-a afirmat la conducerea unor echipe din Moldova. Acum, Gheorghe Chivorchian a revenit pe Bega ca observator și nu numai.

ACS Poli – nehotarata, dar alaturi de Gino Iorgulescu

Pe 14 noiembrie ar putea veni ziua căderii lui Mitică Dragomir, unul dintre cei mai vechi conducători din fotbalul românesc. În acea zi, cele 18 cluburi din prima ligă vor vota noul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Pentru prima dată, alegerile sunt extrem de disputate, Dragomir având un adversar extrem de puternic în persoana lui Gino Iorgulescu.

Liga I – Cum se transforma peste noapte un Rapid intr-un vehicul cu tractiune balegaroasa!

S-a făcut și asta! Chiajna revine/rămâne în prima ligă, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis că meciul de baraj dintre ilfoveni și Rapid nu a avut fundament legal. Concordia, clasată pe locul 15 sezonul trecut, avea întâietate în fața rapidiștilor, care nu au obținut licența (bat-o vina!) pentru prima divizie. Deci, o nouă dovadă de competență pentru șefii fotbalului românesc!

Liga I – Mirciulica si Mitica, file de poveste sau final de epopee?

Șefii fotbalului încearcă să salveze U Cluj și Rapid de la retrogradare, adică să facă ei cumva ca obținerea licenței să fie obligatorie doar pentru echipele calificate în cupele europene. Culmea e că, în funcție de ce echipe primesc sau nu licența, chiar și Bistrița, retrogradată sportiv și matematic în acest moment, dar care a primit din punct de vedere legal licență pentru prima divizie, mai poate rămâne în Liga I. E posibilă chiar invitarea unei echipe a Craiovei în Liga I în sezonul viitor.

Liga I: Pentru ca n-a fost cuminte, Mitica de la Liga a ramas fara etapa 20 inainte de Craciun

Mitică Dragomir a muşcat-o un pic, aşa, ca înainte de Sărbători, după ce cluburile au votat (12 din 18) amânarea etapei a 20-a pentru primăvara anului viitor. El, miticul (cu accent pe primul i) Mitică, ar fi dorit să se joace încă o rundă anul ăsta, că, virgulă, conform planificării, televiziunile care transmit onor-meciurile de fotbal din prima divizie au inclus-o deja în lista de programe.

Dragomir i-a cerut spaga lui Iancu, Sandu le-a stricat afacerea!

S-a lămurit, în sfârșit, misterul iubirii fără margini dintre Marian Iancu și Dumitru Dragomir. Au dezlegat această enigmă procurorii DNA, care explică astfel și de ce Mircea Sandu, preşedintele FRF, a devenit ţinta şefului de la Poli. Totul e scris, negru pe alb, într-un proces-verbal întocmit la sfârşitul lunii iunie.

Mitica sughita, Marian Iancu se zvarcoleste si Primaria Timisoara plateste

„Nesimţiţi ordinari”, „jigodii umane”, „pramatii”, „grandomani”, „umflaţi”. Bonus: „i-am zis lui Vali Velcea să le dea cu scaunul în cap, să-i bage în spital”. Sunt doar câteva din reacţiile publice pe care Marian Iancu le-a avut după meciul cu UTA vizavi de doi jucători ai lui Poli: Goga şi Sepsi. Din nou publice, nu la vestiare, acolo unde Iancu n-a mai fost de un an.

Top