Arhiva pentru eticheta: burse

Doi cercetători de la Universitatea de Vest Timișoara, premiați în cadrul Burselor ANIS

Doi cercetători de la Universitatea de Vest Timișoara, premiați în cadrul Burselor ANIS

Două cadre didactice care activează în cadrul Universității de Vest Timișoara au fost premiate în cadrul Burselor ANIS, acordate de Asociaţia Patronala a Industriei de Software si Servicii. Cu o acoperire națională și finanțări în valoare de 5.000 de euro pentru fiecare proiect selectat, „Bursele ANIS” sunt destinate tinerilor profesori universitari, asistenților și doctoranzilor cu

Liceul Babel oferă șase burse de studiu pentru doi ani începând cu anul școlar 2022-2023

Liceul Babel, care își va deschide porțile începând cu următorul an școlar, oferă șase burse de studiu elevilor săi. Bursele sunt acordate pe o durată de doi ani școlari, începând cu septembrie 2022. Există două tipuri de burse pentru care se pot califica liceeni: sociale și de excelență. Ambele tipuri de burse pot fi fi

TSD Timis burse

TSD Timişoara solicită Consiliului Local să dubleze bursele pentru elevi

Tineretul Social-Democrat Timișoara solicită Consiliului Local Timișoara să dubleze cuantumul tuturor celor patru burse pentru elevii eligibili. Tinerii social-democraţi afirmă că bursele acordate în Timişoara sunt mult mai mici decât cele din alte oraşe. Conform Hotărârii de Consiliu Local Timișoara nr. 182/2020, cuantumurile actuale pentru bursele elevilor sunt: Bursa de performanță: 100 RON/lunar; Bursa de

timișoara

Burse de 1,6 milioane de euro pentru elevi, de la Primaria Timisoara

Aproape 11.000 de elevi vor primi, în acest an, burse din partea Primăriei Timișoara. Fiecare elev pentru care școlile a solicitat bursă va primi, în fiecare lună, o sumă lunară cuprinsă între 70 și 100 de lei, în funcție de categorie. Sunt cu aproape 2.000 de tineri mai mulți față de anul precedent, iar proiectul va fi supus la vot în viitorul plen.

Cursa de 200 de kilometri pentru copiii cu note bune. Poti ajuta si tu, chiar daca nu le ai cu alergatul

Ștafetă de 200 de kilometri pentru burse școlare! E a șasea ediție a evenimentului „Alerg pentru o cauză”, care va avea loc la finele acestei săptămâni. Remus Sime își pune din nou pantofii de alergare și pleacă, alături de alți tineri, într-o cursă pentru copiii buni la învățătură.

Aproape 1,4 milioane de euro de la primarie, pentru bursele elevilor din Timisoara

Aproape 9.000 de elevi vor primi, în acest an, burse din partea Primăriei Timișoara. Potrivit unei hotărâri adoptate de CL, fiecare elev pentru care școlile au solicitat bursă va primi, în fiecare lună, o sumă lunară cuprinsă între 70 și 100 de lei. Este pentru prima dată când toate cererile venite de la școli vor fi onorate.

Peste o mie de profesori susțin examenul de titularizare la Timișoara

Cinci copii buni la invatatura, burse lunare de 300 de lei dintr-o indemnizatie de deputat

Liberalul Marilen Pirtea s-a ținut de promisiune: indemnizația sa de deputat va merge către cinci copii din câteva sate din Timiș. Timp de 10 luni, aceștia vor primi câte 300 de lei, primele contracte de acordare a acestor burse fiind semnate deja de către Fundația Universitatea de Vest Timișoara.

Burse de 2,7 milioane de lei pentru elevii din Timisoara! Ar trebui de doua ori mai multi bani

Peste 3.500 de elevi vor primi, în acest an, burse din partea Primăriei Timișoara. Banii vor reveni copiilor cu rezultate foarte bune la învățătură, dar și celor care provin din familii cu venituri reduse sau suferă de anumite afecțiuni. Din datele adunate de la școli, suma necesară pentru burse ar fi trebuit să fie de peste două ori mai mare.

Prea multi copii care merita, prea putini bani de burse la Primaria Timisoara

Aproape 3.800 de elevi din Timișoara vor primi burse din partea primăriei. Acest stimulent financiar se acordă copiilor cu rezultate foarte bune la învățătură, dar și celor care provin din familii cu venituri reduse sau celor care suferă de anumite afecțiuni. Bursele sunt cuprinse între 65 și 100 de lei pe lună, dar banii alocați de la bugetul local nu ajung pentru toți copiii, așa că s-a făcut o selecție.

Top