Politehnica are 15 studenti de 10 curat. Bursele pot ajunge si la 2.000 de lei

Universitatea Politehnica este o instituţie care pune mereu accent pe performanţă, atât în procesul didactic, cât şi în cercetare. Și pentru că performanța trebuie răsplătită, studenții de 10 primesc burse consistente.

UPT își răsplăteşte cei mai buni studenți, iar banii vin atât de la guvern, cât și din veniturile proprii ale universității. Sumele sunt consistente și pot ajunge, în unele cazuri, chiar și la 2.000 de lei pe lună. Astfel, un student care în semestrul anterior a obținut media 10 primește o bursă de performanţă în valoare de 1.000 de lei. Dacă a obținut media 10 pe întreg anul anterior va primi suplimentar 500 de lei pe lună, din veniturile proprii ale Politehnicii. Tot din veniturile proprii ale UPT, studenții care au rezultate deosebite la concursuri mai pot primi lunar încă 400 de lei. La acestea se pot adăuga şi bursele sociale, în valoare de 580 de lei pe lună, care se cumulează cu orice alt tip de bursă, astfel încât un student silitor poate ajunge la un venit lunar substanţial. Iată studenții de 10:

  • Vlad-Ilie Ungureanu – Facultatea de Automatică şi Calculatoare – bursă de performanţă (1.000 lei + 500 lei din venituri proprii ale UPT)
  • Flavius-Gabriel Wurfer, Ioan Alexandru Udrea – Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului – burse de performanţă (1000 lei + 500 lei din veniturii proprii ale UVT)
  • Ioana Cozma – Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului – bursă de performanţă + bursă socială (1.000 lei + 580 lei + 500 lei din venituri proprii ale UPT)
  • Ionela Claudia Bîrlea – Facultatea de Construcţii – bursă de performanţă + bursă socială (1.000 lei + 580 lei + 500 lei din venituri proprii ale UPT)
  • Roxana Maria Goste – Facultatea de Electrotehnică – bursă de performanţă + bursă socială (1.000 lei + 580 lei + 500 lei din venituri proprii ale UPT)
  • Cătălin Florin Pleş, Andreea Iuhasz, Monica Luminiţa Bălan, Mihaela Cotigă – Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi – burse de performanţă (1.000 lei + 500 lei din venituri proprii ale UPT)
  • Bianca Nicoleta Stoichiţă – Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi – bursă de performanţă + bursă socială (1.000 lei + 500 lei din venituri proprii ale UPT)
  • Alexandru Viorel Coşa, Paul Opincă, Sergiu George Alec – Facultatea de Mecanică – burse de performanţă (1.000 lei + 500 lei din venituri proprii ale UPT)
  • Estera Vălean – Facultatea de Mecanică – bursă de performanţă + bursă pentru premii obţinute în concursuri naţionale şi internaţionale (1.000 lei + 500 lei + 400 lei din venituri proprii ale UPT)
Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

tramvaiul

Cel mai frumos colorat tramvai aduce o plimbare cu vaporașul! Concurs STPT pentru copii / FOTO

Care este cel mai frumos colorat tramvai? Alege-l din cele 40 de planșe și fă fericit un copil! STPT și Muzeul „Corneliu Miklosi” derulează până joi, 18 octombrie, concursul „Colorează-ți tramvaiul!”, premiul fiind o călătorie cu vaporașul pentru câștigător și prietenii lui.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cel mai frumos colorat tramvai aduce o plimbare cu vaporașul! Concurs STPT pentru copii / FOTO

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Primăria Timișoara va primi aproape 600 de hectare în zona Pădurea Verde. Este exact suprafața pentru care municipalitatea era dispusă, acum șase ani, să ofere la schimb 700 de hectare pe care le are în zona Ocolului Silvic Lugoj. Acum nu trebuie să dea nimic, ci doar să aștepte normele de aplicare ale Legii 220/2018.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara primește aproape 600 de hectare la Pădurea Verde. Acum 6 ani era dispusă să facă schimb cu Romsilva
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top