Arhiva pentru eticheta: cerere

acs poli

A ajuns la fundul sacului. ACS Poli își cere insolvența

A ajuns la fundul sacului. ACS Poli își cere insolvența

Clubul ACS Poli vrea să intre în insolvență. Acțiunea a fost introdusă la Tribunalul Timiș pe data de 7 august. Dacă magistrații vor aproba solicitarea, unele datorii ale alb-violeților ar putea fi amânate.

Iubirea n-are ce cauta in balconul Operei! Robu nu mai vrea actiuni ostentative

Un timișorean și-a cerut în căsătorie iubita cu un banner afișat pe balconul Operei Române, așa că va avea parte de o amintire de neuitat. Dacă vreți să-i urmați exemplul, s-ar putea să nu mai aveți ocazia. Oricât de nonconformist este în alte privințe, primarul Nicolae Robu n-a „gustat” întâmplarea, pe care o consideră deplasată. Edilul a cerut Poliției Locale să aplice legea și spune că simbolurile Revoluției ar trebui respectate.

Nimeni nu i-a aratat lui Robu ilegalitati comise de Cojocari! Primarul inca asteapta dovezi

Dacă nu-l poate demite pe Ioan Cojocari, măcar să-i ceară public demisia! Asta îi cere PSD Timiș primarului Nicolae Robu, după scandalul legat de finanțarea clubului Poli. Nu se va întâmpla însă, pentru că… nu există dovezi clare despre presupusele ilegalități comise de „nea Jean”.

Largirea sensului giratoriu la iesirea spre Dumbravita, la mana guvernului

Primăria Timișoara mai face o încercare de a obține de la guvern un teren de care are nevoie pentru lucrări de extindere a infrastructurii. De această dată, este vorba despre niște parcele aflate în administrarea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, necesare pentru extinderea sensului giratoriu de la ieșirea spre Dumbrăvița. Până acum, toate cererile PMT au fost ignorate de executiv.

Concubina lui Visinel vrea sa vanda primariei fosta Oncologie cu 630.000 de euro

Tupeu fără margini al proprietarului clădirii care a adăpostit Clinica de Oncologie. După ce a cerut sume fabuloase de la primărie, forțând în cele din urmă mutarea spitalului, Monica Mihai revine cu o nouă ofertă de vânzare a imobilului. De această dată, cere 630.000 de euro.

Cererea reconventionala

Calitatea de pârât într-un proces nu împiedică partea reclamată să depășească limitele unei simple apărări și să treacă în ofensivă, emițând la rându-i pretenții împotriva reclamantului. Mijlocul procesual prin care se poate răsturna astfel o acțiune se numește cerere reconvențională, act care reprezintă, în fapt, petiția pe care pârâtul inițial înțelege să o formuleze împotriva reclamantului.

Top