Arhiva pentru eticheta: club 30

Se ”scumpește” Cinema Timiș cu peste trei milioane de lei

Se ”scumpește” Cinema Timiș cu peste trei milioane de lei

Reabilitarea Cinema Timiș, unul dintre puținele cinematografe preluate de primărie, intrate în reparații și cu lucrările deja avansate, va costa cu peste trei milioane de lei mai mult decât valoarea inițială. Administrația orașului cere majorarea sumei acordate pentru lucrări. Consilierii locali timișoreni vor avea de aprobat, în ședința de plen de miercuri, alocarea a câteva

Au început lucrările de reabilitare și la Cinema Timiș

Edilul-șef al Timișoarei, Dominic Fritz, a rememorat amintirile pe care le are cu ceea ce era mândria cinefililor orașului, după ce a vizitat Cinema Timiș. Aflat în paragină, acesta va fi reabilitat fiind demarate, cel puțin oficial, marți. Va fi loc de concerte muzicale, așa cum e prevăzut în strategia de utilizare a cinematografelor municipalității,

Club celebru, in ilegalitate de ani buni! Fostele cinematografe castigate de primarie sunt fie ruine, fie ocupate

Primăria nu a reușit încă să preia cele 7 cinematografe pe care le-a câștigat în instanță în procesul cu RADEF. Vestea și mai proastă este că, și dacă preluarea s-ar face mâine, spațiile fie sunt într-o stare deplorabilă, fie sunt ocupate, chiar ilegal, de anumite afaceri. Cel mai ciudat caz este cel al cunoscutului Club 30, care nu mai are, de ani buni, niciun fel de act sau aviz de funcționare!

Taxa “bisericeasca” in Club 30

Ce ar putea avea în comun un club timişorean cu biserica? Vă spunem noi: taxa de scaun. Diferenţa e că la biserică îţi rezervi scaunul pentru o perioadă de un an, pe când în Club 30 trebuie să achiţi taxa de scaun ori de câte ori îi treci pragul.

Show La Reina Mala, in Club 30

Timişorenii au fost invitaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să participe la un carnaval cu adevărat interesant, în Club 30. Curajoşii au purtat măşti, dar, cu sau fără deghizare, toată lumea s-a distrat la maximum, într-o atmosferă misterioasă.

Balkanik Zeppelin, la Club 30

Cei care au vrut să petreacă ultima seară a săptămânii în inconfundabilul ritm al bluesului au ales Club 30. A fost Balkanik Zeppelin, cu Mike Godoroja & The Blue Spirits feat. Trei Parale.

O noapte cu Blazzaj

Tavi Horvath & Co şi-au dat întâlnire cu fanii de „jazz alb” aseară, în Club 30. A fost un concert pe cinste, aşa cum se întâmplă de fiecare dată când muzicienii de la Blazzaj urcă pe scenă.

Top