Arhiva pentru eticheta: colegiul CD Loga

silvia alda

O elevă de la Loga a câștigat medalia de bronz la Olimpiada de Biologie din Iran

O elevă de la Loga a câștigat medalia de bronz la Olimpiada de Biologie din Iran

O elevă din Timișoara a urcat pe podium la Olimpiada Internațională de Biologie din Iran. Silvia Alda a luat medalia de bronz la concursul internațional care are loc în perioada 17-22 iulie, în Teheran.

Colegiul C. D. Loga, poligon de incercare pentru viitorul razboi PSD-UNPR?

La probabil cel mai prestigios liceu timișorean, „C. D. Loga”, a început un război pe față între director și dascăli. Peste 30 de cadre didactice au semnat un memoriu prin care o acuză pe directoarea Mariea Ștefan de comportament dictatorial. În replică, Ștefan spune că scandalul are conotații politice.

Conflictul de la Loga continua! Profesorii s-au saturat sa fie umiliti de director

Colegiul Național „C. D. Loga” stă pe un butoi cu pulbere, din cauza conflictului dintre majoritatea profesorilor titulari și directorul instituției. Dascălii acuză faptul că Mariea Ștefan îi jignește constant, în timp ce aceasta spune că totul i se trage de la faptul că este exigentă și urmărește doar binele școlii.

La Loga in curte va aparea… curtea bisericii! 400 mp, cedati catre Arhiepiscopia Timisoarei

Arhiepiscopia Timișoarei a primit în folosință gratuită, pe o perioadă de 49 de ani, 400 de metri pătrați din curtea Colegiului „CD Loga”. Aici se află deja o capelă, iar terenul din jurul ei urmează să fie împrejmuit și va exista, de asemenea, acces separat.

Colegiul „CD Loga” cade peste elevi si profesori, desi sunt bani pentru reabilitare

Cei peste 1.000 de copii care învață la Colegiul Național „CD Loga” vor merge la școală într-o unitate de învățământ fără acreditare sanitară. Clădirea liceului este în stare avansată de degradare și sunt mari probleme cu acoperișul. Bani pentru reabilitare ar fi, dar licitația pentru lucrare nici măcar n-a avut loc.

Top