La ce e bună o direcție de comunicare cu câteva zeci de angajați, așa cum are Primăria Timișoara? La tot felul de lucruri: de la furnizat reporteri amatori pentru televiziunea Facebook, până la… a copia textele altora, pe care să le trimită ulterior drept comunicate oficiale și să le și posteze pe rețelele de socializare!
„Genul rock aduce un suflu nou agendei culturale timişorene şi este o expresie, o emoţie, o cale de a redescoperi paleta largă a exprimării muzicale. Pentru că s-a născut din dorinţa de-a schimba ceva şi pune în mişcare două elemente esenţiale ale omului: mintea şi sufletul. Rock-ul a născut capodopere, nu e un gen care să fie luat de-a gata, el vine cu un manual de utilizare şi acel manual este în fiecare dintre noi. Rock-ul te îndeamnă să simţi şi să gândeşti, dar trebuie să fii deschis ca să-i poţi pătrunde tainele” – comunicat al Primăriei Timișoara, pe tema festivalului rock organizat, timp de trei zile, în Piața Victoriei. Octombrie 2015.
„Ca toate lucrurile neînțelese, rockul a ajuns să fie temut. De ce? Pentru că e diferit. Pentru că e o voce, e expresie, e emoție, e o cale. Pentru că s-a născut din dorința de-a schimba ceva (…) eu unul cred că muzica autentică trebuie să pună în mișcare două elemente esențiale ale omului: mintea și sufletul. Rock-ul nu e un gen făcut să fie luat de-a gata, el vine cu un manual de utilizare, dar acel manual este în fiecare dintre noi. Rock-ul te îndeamnă să simți și să gândești, dar trebuie să fii deschis ca să-i poți pătrunde tainele” – Rock-ul, muzica „sufletelor vândute” sau expresia sufletelor libere?, articol apărut pe blogul gen90.net. Iunie 2014.
Suntem convinși că în Primăria Timișoara nu se încurajează plagiatul, dar nu putem să nu ne punem o întrebare simplă: angajații Direcției de Comunicare se pot… apropia de șireturile edilului șef? Asta, în condițiile în care Nicolae Robu are în spate o carieră academică onorabilă, „făcută cu cinste și cu munca multă”, pe care nu i-o contestă nimeni. Numai că, înainte de a le-o recomanda și jurnaliștilor, ar putea să se uite puțin și prin propria „ogradă”… Începând cu partea cu cinstea.
Comentarii prin facebook