Arhiva pentru eticheta: comunitate

Produs în Banat, evenimentul care promovează comunitatea și calitatea produselor locale

Produs în Banat, evenimentul care promovează comunitatea și calitatea produselor locale

Un eveniment ce se vrea deja de tradiție și de mare impact pe plan zonal se va desfășura miercuri, 12 aprilie. Este vorba despre proiectul cu tema „Promovarea mărcii locale ,,Produs în Banat” și a asocierii în sectorul agroalimentar”. Printre temele evenimentului se enumeră dezvoltarea durabilă și promovarea produselor și a excelenței în domeniul agriculturii,

Se închide o nouă “stradă pentru comunitate”. Restricția e valabilă duminică

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație de la nivelul primăriei pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic (zona Pieței Petőfi Sandor), duminică, 9.10.2022, între orele 7-21, în vederea organizării evenimentului “Străzi pentru Comunitate“. Programul evenimentului “Străzi pentru Comunitate“, organizat de Casa de Cultură a Municipiului

memoriile cetății

Memoriile Cetății: când cultura coboară la colțul străzii. 10 artiști în 10 cartiere

Când ați fost ultima dată la un eveniment cultural, de orice fel ar fi fost el, la voi în cartier? Pentru că accesul la cultură nu trebuie să fie legat strict de centrul urbei, proiectul „Memoriile Cetății” își propune să ofere spațiul perfect pentru interacțiunea dintre artiști și comunitate, chiar la colțul străzii.

Cum ar putea da Primaria Timisoara bani la ACS Poli. Consiliul Concurentei trimite jucatorii la munca!

Primăria Timișoara ar putea da bani la ACS Poli, dar cu mai multe condiții. Una ar fi să nu aibă jucători străini. Alta, care e doar în stadiul de idee, ar fi ca acești jucători străini să… presteze servicii în folosul comunității. Asta susțin reprezentanții Consiliului Concurenței, care spun că ar fi trebui să fie de acord și Ministerul de Finanțe.

Robu: Daca doar ne laudam intre noi, nu vom fi capitala culturala europeana

Proiectul „Capitală Culturală Europeană 2021” nu este al USL și nici al lui Nicolae Robu, ci al întregului oraș. Declarația a fost făcută miercuri de primarul Timișoarei, care cere ca executivul local să nu mai fie atacat pe acest subiect. Robu cere comunității locale să se implice total și să fie unită, pentru ca proiectul să devină realitate.

Infractorii marunti, trimisi la matura, in loc de inchisoare

Infractorii din Timişoara vor munci pentru comunitate. În perioada următoare, Primăria Timişoara va semna un protocol de colaborare cu Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Timiş. Documentul oficial va da posibilitatea judecătorilor să trimită la muncă în folosul comunităţii infractorii care altfel ar trebui să înfunde puşcăriile.

Top