Arhiva pentru eticheta: corigent

Marilen Pirtea

Profesorul Pirtea lasa corigent Ministerul Educatiei la toate materiile

Profesorul Pirtea lasa corigent Ministerul Educatiei la toate materiile

Noul an școlar începe sub cele mai negre auspicii, consideră deputatul PNL de Timiș Marilen Pirtea. Făcând o scurtă radiografie a învățământului românesc, Pirtea concluzionează că, dacă Ministerul Educației ar fi elev, acesta ar fi corigent la mai toate materiile.

Culmea ironiei: poezia unui corigent la romana, subiect la Evaluarea Nationala

Aproape 5.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a din Timiş au susţinut luni prima probă a Evaluării Naţionale, la limba şi literatura română. Subiectul a fost unul de nivel mediu. Elevilor le-a picat un text la prima vedere, pe baza căruia au avut de rezolvat cinci subpuncte ce vizau cunoştinţe de teorie literară şi vocabular.

Marcel Tolcea: „Imi place enorm de mult Basescu”

Este, din 2006, directorul Muzeului de Artă Timișoara, dar a rămas corigent în ultimul an de mandat, așa că, într-o lună, eliberează biroul. A „jumulit” bugetul public cu 800 de lei pentru o expoziție Rembrandt, respectiv cu 290 de euro, pentru una Goya. Marcel Tolcea e blogger, scrie la un ziar „băsist”, nu l-a simțit niciodată șef pe Constantin Ostaficiuc și nu-i poartă pică lui Titu Bojin. Acum, va avea timp să se întoarcă la masa de scris.

Top