Arhiva pentru eticheta: luchin

Antrenori, conducatori si jucatori de la Poli, legaturi bolnavicioase cu Dinamo in trecut

Antrenori, conducatori si jucatori de la Poli, legaturi bolnavicioase cu Dinamo in trecut

Fie că vorbim de conducere, banca tehnică sau lotul de jucători, în clubul Poli se regăsesc foşti oameni de fotbal care, în trecutul mai mult sau mai puţin îndepărtat, au colaborat cu Dinamo Bucureşti. Timișorenii urmează să întâlnească luni seară, de la ora 21, „câinii roșii”.

Luchin semneaza miercuri cu Poli, dar la Timisoara ar putea veni si stelistul Gabriel Iancu

Telenovela împrumutului lui Srdjan Luchin la Poli se va încheia miercuri. Poli şi Steaua Bucureşti, clubul de care aparţine fundaşul, s-au înţeles în urmă cu două săptămâni asupra împrumutului, dar Luchin a ezitat să dea un răspuns concret. În cele din urmă, acesta şi-a dat acordul să revină pe arena „Dan Păltinişanu”. Adevărata surpriză este însă alta.

Dinamo, made in Timisoara!

„Oriunde, numai la Dinamo Bucureşti nu”, sunt vorbe care au devenit istorie când vorbim despre trecerea timişorenilor şi în special a poliştilor la fostul club al miliţiei. Prezentul şi viitorul lui Dinamo Bucureşti stă în ghetele fotbaliştilor timişoreni, în timp ce Poli moare câte puţin în fiecare zi.

Cum s-a facut transferul lui Luchin la Dinamo in detrimentul Vasluiului?

Transferul lui Srdjan Luchin de la Poli la Dinamo trezeşte şi acum multe controverse, mai ales după ce finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a reclamat faptul că jucătorul timişorean a semnat şi cu echipa sa. În anturajul fotbaliştilor de la Poli circulă însă o versiune total diferită faţă de ceea ce s-a scris până acum prin ziare. Neavând date concrete, ne limităm să punem unele întrebări.

Luchin, cadou de nunta pentru Cristi Borcea?

Adrian Porumboiu, finanţatorul lui FC Vaslui, susţine că Srdjan Luchin este jucătorul formaţiei moldovene în acte. „Luchin a fost selecţionat? Foarte bine! Înseamnă că şi FC Vaslui are un jucător la prima reprezentativă de fotbal”, a declarat, pentru sport.ro, Adrian Porumboiu. Finanţatorul moldovenilor a precizat că, în ciuda contractului semnat cu echipa sa, nu îi

Luchin nu a vrut sa latre si a ales FC Vaslui

Bănăţeanul Srdjan Luchin nu a ajuns la un acord cu Dinamo, ci a preferat să semneze cu altă echipă importantă din campionatul românesc. FC Vaslui, aşa cum www.debanat.ro a anunţat în data de 10 august, este echipa care şi-a asigurat serviciile proaspăt internaţionalului român.

Goga, Sepsi, Luchin si Curtean – ultimele perle din lotul lui Poli

În doar două luni, Poli a rămas fără cei mai importanţi jucători din lotul cu care a terminat sezonul trecut pe poziţia secundă în Liga I. Au mai rămas, totuşi, câţiva jucători de valoare pentru care se bat echipele importante din campionat. Fundaşii Luchin şi Sepsi sunt în vizorul celor mai importante echipe din Bucureşti, dar şi în atenţia celor de la FC Vaslui sau Astra Ploieşti.

Top