Arhiva pentru eticheta: goga

Doua reveniri spectaculoase in tricoul celor de la Poli Timisoara

Doua reveniri spectaculoase in tricoul celor de la Poli Timisoara

E sigur, Poli Timişoara va evolua şi sezonul viitor în Liga I! Este şi motivul pentru care conducerea clubului timişorean va încercă să mai facă câteva transferuri, pentru a face faţă în primul eşalon. Doi jucători cu care Poli a încheiat sezonul trecut pe loc retrogradabil sunt foarte aproape de o revenire.

Campania de transferuri de la Poli, esec total! Bulgarul Sarmov, cel mai bun exemplu

Apele sunt tulburi la Poli Timişoara, după demisia lui Dan Alexa. Mulţi jucători sosiţi în această vară au contracte mult mai mari decât cei care au dus greul promovării, deși sunt total ieşiţi din formă, nepregătiţi fizic sau supraponderali. Campania de transferuri orchestrată de Daniel Stanciu pare să fie un adevărat fiasco.

ASA Targu Mures este ce ar fi putut sa fie Poli Timisoara in urma cu un an

Cu un buget ce nu depăşeşte trei milioane de euro, ASA Târgu Mureş este surpriza Ligii I. După 12 etape, echipa antrenată de Cristi Pustai ocupă locul 5, adunând 22 de puncte, cu șase mai puţine decât liderul Steaua Bucureşti. Secretul rezultatelor excelente de până acum este managementul de excepţie şi formarea unui grup de

Mitica sughita, Marian Iancu se zvarcoleste si Primaria Timisoara plateste

„Nesimţiţi ordinari”, „jigodii umane”, „pramatii”, „grandomani”, „umflaţi”. Bonus: „i-am zis lui Vali Velcea să le dea cu scaunul în cap, să-i bage în spital”. Sunt doar câteva din reacţiile publice pe care Marian Iancu le-a avut după meciul cu UTA vizavi de doi jucători ai lui Poli: Goga şi Sepsi. Din nou publice, nu la vestiare, acolo unde Iancu n-a mai fost de un an.

Top