Arhiva pentru eticheta: interlopi

Pont pentru Dragnea: și Tăriceanu s-a dat cu „statul paralel”

Pentru marea majoritate a românilor o condamnare la închisoare înseamnă o imensă dezonoare. Pe cel condamnat îl înghite pământul de rușine, astfel că se ascunde de societate în zilele premergătoare intrării efective în spatele gratiilor. Sunt însă și zone ale societății unde o condamanre, un stagiu făcut în pușcărie însemnă o validare a „valorii”. Și mă refer la clanurile mafiote, de interlopi.

Politist si interlop

Fără îndoială, principalul eveniment al săptămânii în Timișoara, eclipsând până și palmierii sau metroul primarului Robu, a fost arestarea liderului interlop Sorin Udrea și a unor locotenenți de-ai săi. Fiindcă există o parte a orașului unde, dacă nu-l cunoști pe Udrea sau măcar să fi auzit de el, n-ai cultură generală.

Sorin Udrea si alti interlopi, saltati de pe terenul de fotbal

Sorin Udrea, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Timișoara, a fost reținut, miercuri după-amiază, pe un teren de fotbal de la Chișoda. O operațiune în forță a „mascaților” a întrerupt partida de liga a patra dintre echipa locală și cea din Sânnicolau Mare. Alte 11 persoane au fost duse la audieri în urma perchezițiilor efectuate ulterior.

Santajisti de oameni de afaceri, prinsi in flagrant

O grupare condusă de un individ condamnat după ce a împuşcat un om în plină stradă a fost destructurată după ce a ameninţat cu moartea un afacerist. Interlopul coordona un grup organizat care acţiona în Caraş-Severin, membrii grupării fiind specializaţi în săvârşirea de infracţiuni de violenţă, şantaj şi cămătărie.

Intoarcerea PSD, e vremea interlopilor

„Procurorii care l-au anchetat pe Adrian Năstase ar trebui arestați!”, proclama Titus Corlățean, cu puține zile înainte de-a fi învestit în scaunul de ministru al Justiției. Mesajul clar, fără dubii, al ministrului a fost corect recepționat la Timișoara. Astfel, liderul interlop Lucian Torj, fost consilier PSD în comuna Biled, a fost achitat de judecătorii timișoreni.

Poli aduce noroc interlopilor

Egalul lui Poli cu o echipă extrem de modestă cum este Clubul Şcolar Reşiţa a stârnit multe nedumeriri, ridicări din umeri sau tristeţi. Pentru unii însă, imensa surpriză a însemnat un noroc chior. Este vorba despre cei care au jucat meciul în X la casele de pariuri, acolo unde cota pentru egal a fost de aproape 6.

Cazul Deta, o devoalare a „Fratiei inelului”: politisti – interlopi – politicieni

Două găşti de interlopi se iau la bătaie într-o noapte. Îşi sparg meclele, se taie cu săbiile și cuţitele. Poliţiştii stau şi se uită, eventual pariază pe potenţialii învingători ai bătăliei dintre mardeiaşi. O chestie banală, nu-i aşa? (Nu o consider banală din punct de vedere a gravităţii, ci al frecvenţei).

Top
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com