Arhiva pentru eticheta: florian zanfir

Jurnal de campanie 8 / Robu precum Ponta, omagiat de ziua sa

Jurnal de campanie 8 / Robu precum Ponta, omagiat de ziua sa

Cu două luni înaintea alegerilor prezidențiale din anul 2014, de ziua sa de naștere, Victor Ponta și-a serbat ziua de naștere cu un fast faraonic pe Stadionul Național. Se spune că nici acum nu și-a achitat nota de plată pentru paranghelia de neam prost.

Declaratii de avere ale sefilor CJ: Cel mai bogat om este sotia vicepresedintelui Zanfir!

Averile șefilor Consiliului Județean Timiș nu sunt nici prea-prea, nici foarte-foarte. Titu Bojin și Călin Dobra au ceva datorii, iar cel din urmă a reușit să cumpere, în ultimul an, încă un teren. Florian Zanfir are însă noroc de o soție care a moștenit case și terenuri și, în plus, nu datorează nimănui niciun leu.

CJT, intre drama si comedie: „Birdman” vs „Louis de Funes”

Precum „Birdman” al regizorului Alejandro Gonzalez Inarritu, liberalul Marian Constantin Vasile a trăit și el clipe de supererou. Pentru un tânăr de abia trecut de 30 de ani era ceva spectaculos să ajungi vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, chiar dacă evenimentul politic cu pricina s-a produs când USL putea face eligibil și-un borcan cu gogoșari.

O noua intrecere… barbateasca la CJ! Protagonisti: Marian Vasile si Florin Zanfir

La CJ se discută, în mod normal, proiectele administrative de care are nevoie județul. Totuși, în cazul Timișului, discuțiile deviază des de la subiect. Spre exemplu, în acest cadru formal se stabilește cine este… mai bărbat. De această dată, protagoniștii au fost Marian Vasile și Florian Zanfir.

In Timis se cauta castele si rascoale! Florian Zanfir vrea agenda culturala noua

Răscoale și castele – asta vrea să scoată în evidență, în noul an, vicepreședintele CJ Florian Zanfir. El vrea să revigoreze agenda culturală a județului. Aceasta cuprinde aproape 3.000 de acțiuni, dar nu marchează, spune Zanfir, momentele de referință din viața comunelor timișene.

Aproape ramas fara functie, Florian Zanfir i-a cerut lui Marian Vasile sa nu-l mai ameninte!

După ce liberalii au ieșit victorioși în urma alegerilor prezidențiale, s-a tot vehiculat ideea schimbări vicepreședinților din Consiliul Județean Timiș. Social-democrații Florian Zanfir și Călin Dobra riscă să rămână fără funcții. În plenul de miercuri, liberalul Marian Vasile a bătut mai multe apropouri pe această temă, iar la final Zanfir și-a pierdut răbdarea!

PSD are control absolut la CJ Timis: Florian Zanfir a plecat din PP-DD

În primele zile de la publicarea ordonanței traseiștilor, aleșii locali nu s-au prea grăbit să se mute. Și-au dat însă drumul în scurt timp. Joi s-a anunțat plecarea consilierilor locali PP-DD Petrică Folică și Florian Stoian, care au trecut în PNL. Vineri s-a confirmat că un alt membru al partidului „domnului Dan” își face bagajele. Este vorba despre vicepreședintele CJ, Florian Zanfir, care a ales tabăra PSD.

Partidul „domnului Dan” ar putea avea vicepresedinte la Consiliul Judetean Timis

Zilele lui Marian Vasile, vicepreşedintele liberal de la CJ Timiş, par numărate. Alianţa USL a devenit istorie, iar jocurile le fac acum alţii. După ce PSD a anunţat că este aproape să bată palma cu formaţiunea „domnului Dan”, în Timiş a început agitaţia printre consilierii judeţeni PP-DD de Timiş.

Ce „bunatati” ne mai pregateste PPDD?

Doamna Anișoara Alungulesei din colegiul electoral III Timișoara ne-a scris la redacție, dornică să aflăm pentru domnia sa cât mai multe despre activitatea formațiunii dumisale de suflet: Partidul Poporului Dan Diaconescu (PPDD). Alegătoarea voia cu nerăbdare să știe dacă partidul „domnului Dan” va avea candidat pentru locul lăsat liber de Maria Grapini și dacă programul politic al partidului a mai suferit modificări de la ultimele examene electorale și până astăzi.

Florian Zanfir nu concepe sa nu fie pe podium la alegerile de pe Colegiul III

Consilierul județean PP-DD Florian Zanfir este extrem de încrezător în șansele sale în lupta electorală de pe Colegiul III Deputați Timișoara. Zanfir nu concepe să nu fie în primii trei după numărarea voturilor. BPJ al PP-DD Timiș a decis ca președintele interimar al filialei Timișoara, Florian Zanfir, să fie candidatul pentru colegiul lăsat gol după demisia Mariei Grapini.

Consilier judetean PP-DD: Transportul gratuit e si populist, si nedrept

PP-DD-iștii cred că, dacă tot se merge pe idei populiste, la Timișoara ar trebui să fie gratuit nu doar transportul în comun, ci și… parcarea sau apa! Dincolo de glumă, oamenii „domnului Dan” cred că soluția găsită de municipalitate pentru fluidizarea traficului în oraș în perioada sărbătorilor nu este corectă.

Fratii Cristescu vor sa vanda catre CJT o cladire la suprapret

Consilierii judeţeni ai PP-DD sunt de acord cu achiziționarea imobilului în care au funcţionat Finanţele Publice, dar la un preţ mai mic. Actualii proprietari, frații Cristescu, cer o sumă considerată de oamenii „domnului Dan” echivalentă celei cerute, în București, pentru o clădire „de sticlă”. În plus, imobilul de pe Bd. Revoluției este și degradat.

Un fost director de la RATT crede ca tramvaiele reabilitate pot fi bune doar… de muzeu

Reabilitarea tramvaielor nu e o idee prea bună, iar Timișoara ar avea nevoie de vehicule noi, nu de „antichități” cu față nouă. Asta susține consilierul județean PP-DD Florian Zanfir, fost director de exploatare la RATT. Conform acestuia, un tramvai nou, fabricat la Arad, costă cam cât un tramvai reabilitat plus cheltuielile care vor apărea ulterior.

Top