Arhiva pentru eticheta: suspendat

Primarul din Sinmihaiu Roman, suspendat prin ordin de prefect

Primarul din Sinmihaiu Roman, suspendat prin ordin de prefect

Primarul Viorel Bara (PSD) din Sînmihaiu Român a fost suspendat prin ordin de prefect. El a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate, după ce și-a angajat soția chiar la instituție pe care o conducea. Bara nu va putea ocupa funcții publice timp de trei ani.

Chivorchian, suspendat din functia de la FRF

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat, marţi, din funcţie de preşedintele Răzvan Burleanu. Fostul președinte al lui Poli în perioada Marian Iancu a solicitat să fie suspendat, ca urmare a dosarului în care este cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu de către DNA Timişoara.

RETIM

Program suspendat cu publicul, la Retim

Programul de lucru cu publicul la Biroul Contractare – Relații cu clienții al SC RETIM Ecologic Service SA va fi întrerupt luni, 15 iunie, între orele 8 și 11. Întreruperea este necesară din cauza executării unor operațiuni de modernizare și actualizare a sistemului de operare și de evidență a clienților. După ora 11, programul va

Scandal in PNTCD Timis: Adrian Orza a fost suspendat

Scandal imens în unul din ultimele bastioane ale PNŢCD din ţară, filiala din Timiş. Fostul viceprimar Adrian Orza a fost suspendat din fucţia de preşedinte la organizaţia PNŢCD Timişoara, conform unor surse de la cel mai înalt nivel din PNŢCD. Aparent incredibil, Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş, neagă acest lucru.

stpt

Doua zile fara Expres 33

Expresul 33 va fi tras pe dreapta în acest sfârșit de săptămână. Această linie va fi suspendată timp de două zile, sâmbătă şi duminică, din cauza lucrărilor de asfaltare care se vor derula pe strada Ciprian Porumbescu. Reprezentanții RATT spun că, de luni, cursele liniei Expres 33 vor fi reluate conform programului afişat în staţii

Top