Arhiva pentru eticheta: comasare

Editorial de Eugen Sasu

PNL vrea să fie garantul unor derapaje în guvernare, dar cine e garantul liberalilor?

PNL vrea să fie garantul unor derapaje în guvernare, dar cine e garantul liberalilor?

Inițial, liberalii au cerut comasarea alegerilor din rațiuni de costuri, ca românul să nu mai consume atâta bănet când el nu are ce pune pe masă la atât de multele sărbători. Nu-I așa? N-au gândit bine? Cum să nu? Numai că nu mai știu ce decizie a Curții Constituționale a zis cândva că nu se

Scandalul de la scolile „Coanda” si „Leonida” continua! Petitie impotriva fuziunii

Comasarea colegiilor tehnice „Henri Coandă” și „Dimitrie Leonida” a fost primită cu stupoare de dascălii de la primul liceu. Cei de la „Coandă” au declarat că sunt împotriva fuziunii celor două școli. Astfel, după ce vineri sediul ISJ Timiș a fost asaltat de protestul dascălilor de la „Coandă”, acum aceștia au deschis și o petiție împotriva fuziunii.

Stoia: Comasam colegiile tehnice, nu ne permitem sa aruncam cu banii

Primăria vrea să comaseze şcolile cu profil tehnologic. Anunțul a fost făcut de Traian Stoia, care oferă și motivația: acestea au multe spaţii şi terenuri şi, dacă s-ar uni, ar putea rămâne goale pentru primărie. Până în toamnă aceste comasări s-ar putea produce, iar elevii ar merge la școală numai de dimineață.

Comasarea scolilor e in aer, dupa ce alesii PNL si PSD n-au vrut sa voteze

Au fost la un pas să scape de comasare, dar consilierii locali PNL şi PSD s-au opus, astfel că reţeaua şcolară din Timişoara e încă în ceață. Şedinţa consiliului local în care ar fi trebuit să se voteze trei amendamente în privinţa comasărilor şi a noii reţele şcolare pentru 2012/2013 s-a lăsat cu circ.

PD-L da alegeri la tot romanul

Conduși de principiul stalinist „nu contează ce votează lumea, contează cum numărăm noi voturile”, liderii PD-L nici măcar nu mai mimează o brumă de democrație. Astfel că toate eforturile partidului sunt puse în slujba permanetizării la guvernare. De aici, alegeri de primari într-un singur tur de scrutin, iar mai nou, bulibășeala numită comasarea alegerilor locale cu cele generale.

Marea comasare. Nici macar distractia nu ne-o mai lasa

Când eram mic copil şoim al patriei şi pionier de nădejde, de mă duceau părinţii în vacanţă la Eforie Nord în loc de Miami Beach, nu mă grăbeam la prietenii de pe stradă să arăt cât sunt de dezamăgit de alegerea alor mei, ci explicam că aşa e de fapt mai bine, că oricum nu e o mare afacere să faci baie în Florida printre crocodili şi rechini feroce, când este atât de sănătos să te tăvăleşti prin nămol, ca porcul, la Techirghiol.

Top