Arhiva pentru eticheta: imobiliar

primaria timisoara

Ședință extraordinară … imobiliară la Primăria Timișoara. Se cere aprobarea aplicării mai multor sentințe judecătorești

Ședință extraordinară … imobiliară la Primăria Timișoara. Se cere aprobarea aplicării mai multor sentințe judecătorești

La ultima ședință de plen, conducerea Primăriei Timișoara nu a putut să își pună în aplicare un proiect de hotărâre prin care se cerea aprobarea vânzării unui apartament, în urma unei sentințe judecătorești. Situația, una deosebită, a apărut pentru că nu au fost adunate destule voturi pro, deși în sală era un cvorum îndestulător. Acum

Municipalitatea timișoreană are o nouă victorie în fața clanurilor imobiliare. Un apartament din zona Bălcescu, recuperat de primărie/Foto

Primăria Timișoara a eliberat, miercuri, un apartament care ar fi fost ocupat, fără forme legale, timp de zece ani, într-o clădire din zona Bălcescu. Persoanele care au stat aici au ocupat apartamentul fără a avea drept de proprietate sau închiriere, spune primăria. Evacuarea a fost realizată prin executor judecătoresc și cu sprijinul forțelor de ordine.

S-a renuntat la blocul de 10 etaje de langa Primaria Timisoara!

E oficial: proiectul de transformare a vechiului liceu evreiesc într-un ansamblu modern, cu parcare, birouri și hotel, a fost tras pe dreapta. Dezvoltatorul imobiliar a solicitat anularea evaluării documentației depuse la Primăria Timișoara la jumătatea lunii ianuarie.

Constructia primului cartier ridicat de la zero in Timisoara in ultimii 20 de ani incepe in 2017 / FOTO

Se numește Isho și va transforma zona fostei ILSA, lăsată în paragină vreme de mai mulți ani, într-unul dintre cele mai bune spații de muncit și trăit în Timișoara. Totul va începe din primăvara lui 2017, când va fi pusă prima cărămidă la Isho Offices, noul proiect al antreprenorului Ovidiu Șandor.

„Terorismul imobiliar al clanului Carpaci”, motiv de iesit in strada la Timisoara / Replica lui Robu

Timișorenii sunt invitați la un nou protest față de „expansiunea imobiliară a clanurilor țigănești”. Acesta va avea loc la finele lunii și a fost inițiat de Corneliu Vaida, cel care este și autorul moral al protestelor legate de Casa Mühle și al cererii de declarare a premierului Ponta drept persona non grata în Timișoara. UPDATE: Primarul Nicolae Robu susține că el acționează deja pentru recuperarea clădirilor și are și rezultate.

Fratii Cristescu, la primul „tun” in consiliul local

Ședința festivă a consiliul local, dedicată Zilei Timișoarei, s-a transformat, într-o grabă suspectă, și într-o ședință lucrativă. Nu mai puțin de trei proiecte având conotații imobiliare au fost supuse dezbaterii, toate fiind aprobate. Cel mai controversat proiect a ajuns pentru a treia oară în fața consilierilor, până acum el fiind respins.

Ionelas Carpaci s-a saturat de discriminare!

Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci, unul dintre cei mai bogaţi ţigani din Timişoara, se consideră nedreptăţit. El este acuzat, alături de alte nouă persoane, printre care şi funcţionari publici, de un tun imobiliar de câteva sute de mii de euro. Cârpaci susţine că e nevinovat şi că e scos drept ţap ispăşitor în această poveste.

Tun imobiliar de milioane de euro la Sinandrei, protejat de procurori si politisti

Un tun imobiliar de 20 de milioane de euro derulat în comuna Sînandrei în urmă cu zece ani a fost „binecuvântat” de procurorii timişoreni, pe motiv de prescripţie. Asta, după ce procurorii şi poliţiştii au „pierdut” probele de la dosar. Beneficiarul afacerii este Mihai David, unul dintre „băieţii deştepţi” ai României, fost director general la Hidroelectrica, fost secretar de stat în guvernarea PSD şi consilier al fostului premier Adrian Năstase.

Joi 13, zi cu ghinion pentru vamesi si gardisti. Poate si pentru Jean si Nicuşor

Ziua de 13 ianuarie a fost o zi mai curioasă, iar pentru ziarişti chiar palpitantă. Pentru unii însă a fost mai ghinionistă, dar asta e: nimic nu-i perfect. Totul a început cu austro-românul care a încercat să-şi dea foc chiar într-o sală de tribunal. El şi-a motivat gestul prin piedicile pe care i le pune „mafia imobiliară din Primăria Timişoara”.

Parcul Copiilor, intre executivul primariei si duetul imobiliar Stoia-Toanca

Din când în când, Parcul Copiilor intră în discursul câte unui lider din administraţia locală, care, în lipsă de alt subiect, îşi umflă muşchii pe seama copiilor. Este oricum o temă bună şi din punct de vedere al imaginii, care poate fi exploatată electoral oricând. Subiectul chiar este unul cât se poate de serios, numai că e tratat, ca multe altele, cu superficialitate.

Top