Arhiva pentru eticheta: ionelas carpaci

Din culisele victoriei Primăriei în faţa clanului Cârpaci. Cum s-a blocat în mandatul Robu intabularea imobilului de pe Loga 52

Din culisele victoriei Primăriei în faţa clanului Cârpaci. Cum s-a blocat în mandatul Robu intabularea imobilului de pe Loga 52

Primăria Timişoara reuşit să intabuleze pe statul român şi în administrarea municipalităţii una din clădirile de referinţă de pe CD Loga, acaparată în anii 90 de clanul Cârpaci. Imediat după ce primarul Dominic Fritz a anunţat succesul, fostul edil Nicolae Robu a sărit să spună că este meritul lui exclusiv. Nu doar că n-a fost

Editorial de Eugen Sasu

Regimul PSD s-a ținut de promisiune. „Diaspora” începe să vină acasă

Să mai zică cineva că Guvernul Viorica Vasilica Dăncilă nu face nimic pentru a aduce diaspora acasă! E, uite că nu e așa și am înregistrat prima repatriere răsunătoare la punctul de trecere frontieră Cenad. Ionel Sandner, Cârpaci nume de băiat, a intrat în țară de ce credeți?

Ionelas Carpaci vrea la puscarie, dar numai in Germania!

Condamnat la șapte ani şi două luni de închisoare pentru înșelăciune, Ionelaş Cârpaci, dat în urmărire internațională, vrea să-și execute pedeapsa în Germania. Asta, pentru că, de când îl cheamă Ionel Sandner, este cetățean german. Justiția din Germania va avea ultimul cuvânt în acest caz.

Ionelas ramane si fara o vila de pe Bd. Loga! Primaria Timisoara o va putea intabula / FOTO

Condamnarea definitivă a lui Ionelaș Cârpaci de către Înalta Curte de Casație și Justiție va aduce în patrimoniul Primăriei Timișoara o vilă de pe Bd. CD Loga. Va mai dura puțin până la finalizarea formalităților, dar municipalitatea va putea intabula impunătorul imobil. Cârpaci este dat în urmărire internațională.

Casa Florarului e praf, dar Wilhelm Muhle va fi, post-mortem, cetatean de onoare al Timisoarei

I-au lăsat casa de izbeliște, însă îi oferă, post-mortem, titlul de cetățean de onoare. Este vorba despre fostul florar imperial Wilhelm Mühle, a cărui reședință era să fie demolată de noii proprietari de etnie romă, determinând proteste în stradă. Consilierii locali vor vota un proiect pe această temă la viitoarea ședință de plen.

Casa Florarului, facuta praf de Ionelas Carpaci!

Cel mai bogat țigan din România, Ionelaș Cârpaci, alias Ionel Sandner, demolează un monument de patrimoniu, fără ca autorităților să le pese. Casa Muhle, fosta reşedinţă a primului florar imperial din Banat, a rămas, în prima fază, fără acoperiș. Dacă totul merge conform planului lui Cârpaci, acesta își va ridica un nou palat.

Timisoara, de la Orasul Florilor la Paradisul Tiganilor (II)

Clanurile țigănești din Timișoara și-au împărțit, nu neapărat frățește, aproape toate clădirile vechi din centrul orașului. Este vorba despre peste 200 de imobile din zona C.D. Loga, Mihai Viteazul şi Trandafirilor. Așa-numiții romi de mătase nu au fost niciodată acuzați serios de afaceri necurate. Timișoara a ajuns astfel raiul țiganilor: cei mai bogați membri ai etniei locuiesc în orașul de pe Bega. Lucia Seifert, Petru Jurj și Tibi Stancu sunt alte personaje pe care nu le-a căutat nimeni la avere.

Timisoara, de la Orasul Florilor la Paradisul Tiganilor (I)

Clanurile țigănești din Timișoara și-au împărțit, nu neapărat frățește, aproape toate clădirile vechi din centrul orașului. Este vorba despre peste 200 de imobile din zona C.D. Loga, Mihai Viteazul şi Trandafirilor. Așa-numiții romi de mătase nu au fost niciodată acuzați serios de afaceri necurate. Timișoara a ajuns astfel raiul țiganilor: cei mai bogați membri ai

In sfarsit, Timisoara e in top: are cei mai bogati tigani din Romania

Dacă Timişoara a ajuns să nu mai emită pretenţii în multe privinţe, fiind întrecută de alte oraşe, există cel puţin un loc unde deţinem întâietate: averile ţiganilor. Potrivit unui top în acest “domeniu” făcut de publicaţia VerticalNews, Timişoara ocupă primele două locuri, având însă şi multe alte apariţii. Dovadă sunt şi palatele ridicate în centrul orasului, în timpul mandatului de primar al lui Gheorghe Ciuhandu.

Ionelas Carpaci s-a saturat de discriminare!

Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci, unul dintre cei mai bogaţi ţigani din Timişoara, se consideră nedreptăţit. El este acuzat, alături de alte nouă persoane, printre care şi funcţionari publici, de un tun imobiliar de câteva sute de mii de euro. Cârpaci susţine că e nevinovat şi că e scos drept ţap ispăşitor în această poveste.

Top