Arhiva pentru eticheta: inspector scolar general

Aura Danielescu: Nu vreau sa mi se puna „eticheta” Sorin Grindeanu, imi asum deciziile luate

Aura Danielescu: Nu vreau sa mi se puna „eticheta” Sorin Grindeanu, imi asum deciziile luate

De aproape un an, Aura Danielescu este șeful Inspectoratului Școlar Timiș. Întâi ca inspector numit, iar de câteva zile și cu concurs luat, Danielescu are planuri mari pentru sistemul de învățământ și încearcă să scape de „eticheta” Sorin Grindeanu, care îi este cumnat, și să demonstreze că se poate descurca fără sprijinul actualului ministru.

Desi 18 candidati au renuntat pana acum, Aura Danielescu merge mai departe la concursul pentru sefia ISJ

Concursul pentru posturile de inspector școlar general au fost date peste cap de o misterioasă… „epidemie”: 18 candidați s-au retras chiar în ziua examenului, invocând, cu toții, motive personale. Aura Danielescu, actualul inspector școlar general din Timiș și singurul candidat interesat de acest post, nu va urma exemplul colegilor.

lenau

Cumnata si tatal deputatului Grindeanu ar trebui sa se pregateasca de concurs pe post!

Ministerul Educației scoate la concurs toate cele 42 de funcții de inspector școlar general. În prezent, cei care le ocupă sunt numiți prin ordin de ministru. Timișul și Caraș-Severinul sunt în „portofoliul” familiei deputatului Sorin Grindeanu: cumnata acestuia e șefă în Timiș, iar tatăl, în județul vecin.

Tatăl deputatului Sorin Grindeanu, numit inspector scolar general in Caras-Severin, urmeaza cumnata!

Familia deputatului PSD de Timiş, Sorin Grindeanu, este aproape de a controla învăţământul preuniversitar în două judeţe din vestul ţării. Este vorba despre tatăl deputatului social-democrat şi cumnata acestuia. Primul este deja șef de inspectorat școlar, iar cea de-a doua este foarte aproape.

Marin Popescu candideaza pentru sefia ISJ Timis / UPDATE: A fost demis!

Inspectorul şcolar general Marin Popescu a solicitat şi a primit recomandarea Consiliului de Administraţie al IŞJ pentru a participa la concursul naţional pentru funcţia de inspectori generali. Concursul, primul din 2008 încoace, va avea loc în perioada 20-27 august. UPDATE: Popescu a fost demis vineri seară.

Top