Arhiva pentru eticheta: interzise

Măștile textile vor fi interzise la școală

Măștile textile vor fi interzise la școală

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a anunțat, marți, în videoconferința cu prefecții de la Palatul Victoria, că Guvernul va interzice folosirea măștilor textile în școli și universități, ca mijloc de protecție împotriva Covid-19, singurele permise fiind cele de uz medical. „Suplimentar față de ce a fost prevăzut în anul anterior, măștile utilizate de către elevii din

Inca „verde” pentru biciclete in Piata Victoriei si strada Alba Iulia

Bicicliștii au încă „verde” să circule prin centrul Timișoarei. Vacanța i-a dat peste cap lui Nicolae Robu proiectul care interzicea pedalatul în Piața Victoriei și pe strada Alba Iulia în intervalul orar 18-22, din mai până în octombrie. Acesta a căzut marți la vot, pentru că n-au fost destui consilieri care să fie în favoarea lui.

Tiganii nu-si mai pot face „vile” in cimitire, dar se reorienteaza / FOTO

Edilii au bătut cu pumnul în masă: fac ordine în cimitire. S-au prins, după un deceniu, că acestea au devenit adevărate “rezervaţii” de mausolee ţigăneşti. Prin urmare, unele capele vor fi demolate, iar o concesiune pentru un viitor „castel” va fi reziliată. Ţiganii sunt însă pregătiţi să facă faţă situaţiei.

Top