Arhiva pentru eticheta: jucator

De ce jucăm la cazino dacă ei câștigă mereu?

De ce jucăm la cazino dacă ei câștigă mereu?

Datorită faptului că din punct de vedere legal toate cazinourile și toți dezvoltatorii de jocuri de noroc sunt obligați să dezvăluie RTP-ul pentru fiecare joc, ne lovim de crudul adevăr al cazinourilor. Știm cu exactitate că un cazino nu va pierde niciodată bani. Chiar dacă un jucător câștigă astăzi un jackpot de 10.000 de euro,

Un fundas a parasit Poli Timisoara pentru o echipa din Judet

Incertitudinea financiară de la Poli Timişoara îi determină pe jucătorii din lotul pregătit de Ionuţ Popa să plece unde văd cu ochii. Primul a fost atacantul Cristian Bud. Acesta a fost urmat de un jucător care nu a bifat nici măcar un minut în actuala stagiune, după ce a fost transferat în această vară de la o echipă din eşalonul secund.

Becali si Prunea vor s-o implice pe Poli intr-un sabotaj la adresa FRF! Oficialii banateni au ales tabara lui Hagi

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, la începutul acestui an, obligativitatea ca echipele din Liga 1 să folosească pe teren cel puţin un jucător sub 21 de ani, începând cu sezonul viitor. Practic, obligativitatea folosirii jucătorului under 21 împarte fotbalul românesc în două tabere.

Verisorul galacticului Guti, greu de tinut la Poli! Echipa poate fi salvata financiar prin vanzarea spaniolului

Situaţia financiară extrem de delicată în care se află Poli Timişoara îi determină pe conducătorii timişoreni să accepte oferte pentru cedarea celor mai importanţi jucători. Printre aceştia se află şi spaniolul Javier Hernandez, cel mai bun jucător de la Poli în acest sezon.

De la Basescu, presedintele-jucator, la Iohannis, presedintele lucrului prost inceput

După zece ani petrecuți la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu și-a luat duminică la revedere de la prima funcție în stat. Au fost zece ani cu bune, dar și cu rele, însă un bilanț exhaustiv o să-l facă istoricii abia peste câțiva ani. E clar că acești ani nu pot fi priviți nici prin perspectiva mistico-exaltată a Elenei Udrea, dar nici din cea demonizată cu nevoie de exorcizare a Antenei 3.

Poli testeaza un sarb refuzat de Dinamo Bucuresti

Chiar dacă Timişoara este mult mai aproape de Serbia decât Bucureşti, fotbaliştii sârbi se opresc în oraşul de pe Bega numai după ce dau probe de joc la echipele din capitală. Este şi cazul lui Sinisa Babic, un sârb crescut de Vojvodina Novi Sad. În urmă cu mai bine de o săptămână, fotbalistul de 20 de ani a susţinut probe de joc la Dinamo Bucureşti, dar nu a convins staff-ul tehnic al „câinilor”.

Torje sau Zicu?

La fiecare final de an trăim în zodia clasamentelor de tot felul. Orice domeniu este analizat şi întors pe toate părţile de către cei mai avizaţi specialişti. Aşa se întâmplă şi-n fotbal. Cea mai bună echipă, cel mai bun antrenor, cel mai bun jucător…

Top