Arhiva pentru eticheta: fmi

Robu da vina pe FMI pentru desfiintarea posturilor vacante din administratie

Robu da vina pe FMI pentru desfiintarea posturilor vacante din administratie

Foarte probabil, în şedinţa de miercuri, Guvernul României va aproba un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care vor fi desfiinţate 60.000 de posturi vacante din administraţie. Primarul Timişoarei nu este de acord cu măsura propusă de premierul Victor Ponta. Robu spune că ar fi trebuit adoptat cu totul alt sistem.

Se scumpeste curentul, la cererea FMI

Preţul energiei electrice va creşte din vară. Majorarea va fi de 5% pentru populaţie, respectiv 15% pentru companii. Această măsură este cuprinsă în scrisoarea de intenție cu FMI. Creșterea prețului la gazele naturale va fi discutată în următoarele trei luni.

Al treilea trimestru de crestere economica: Mergem intr-o erectie buna!

Preşedintele Traian Băsescu şi-a lăudat austeritatea ca pe cel mai breaz copil al său, arătând poporului şi lumii întregi cum că România stă mai bine decât multe ţări din Uniunea Europeană. Cum la fel de bine putea omul să zică că stăm mult mai prost ca la fel de multe state din aceeaşi UE.

Ce reteta ne-a mai prescris zugravul de familie

Nenea doctoru’ Jeffrey Franks (FMI) a zis, de la Washington, că „pacientul” România e pe cale să-şi revină, după ce de vreo doi ani a tot pompat în noi medicamente cu dobândă redusă şi ne-a ţinut morală să nu mâncăm sărat, să nu bem alcool metilic, să nu fie cârnaţul prea gras şi să facem multă mişcare la muncă, chiar dacă salariile vor fi mai mici din pricină că organismul e slăbit.

Gazele naturale se scumpesc in perioada 2013-2015

Preţurile reglementate la gaze naturale vor fi eliminate în perioada 2013 – 2015. Calendarul exact va fi stabilit până în luna septembrie a acestui an. Anunţul îi aparţine primului ministru Emil Boc, care a prezentat liniile directoare ale noului acord cu FMI.

Tarom si CFR Marfa trebuie privatizate

Datoriile de sute de milioane de euro ale Tarom şi CFR Marfă sunt un nou motiv de dispută între guvern şi negociatorii FMI. Aceştia au solicitat privatizarea celor două companii, însă Ministerul Transporturilor nu este de acord.

Top