Arhiva pentru eticheta: minciuni

Robu spune ca Bojin ar trebui sa fie… „cetatean de rusine” al Timisoarei!

Robu spune ca Bojin ar trebui sa fie… „cetatean de rusine” al Timisoarei!

Războiul dintre Nicolae Robu și Titu Bojin – pe vremuri, Lae și Titu, ca între prieteni – pare să nu mai aibă limite. Sâmbătă, primarul Timișoarei l-a făcut pe fostul său partener „agramat” și „mincinos” și l-a comparat, indirect, cu… Nicolae Ceaușescu!

„Moralii” din Druckerie si modelele lor de viata: violenti ca Putin, mincinosi ca Ponta

Purtată pe brațe de un public generos, o bună parte a media, dar și de arbitraje favorabile și oficiali ai AJF, ASU Poli a dominat copios campionatul Ligii a IV-a. Până spre final. Atunci când toți din jurul echipei erau mai preocupați să moară capra vecinului (ACS Poli), decât să aibă grijă de țapul din propria curte. ASU a făcut meciuri din ce în ce mai proaste în ultimele etape, culminând cu egalul de la Gătaia.

Pentru ca Timisul a fost total exclus de la investitii in 2014, PDL picheteaza prefectura

Deputatul PDL Alin Popoviciu susține că nicio investiție majoră pentru județul Timiș nu este prinsă în bugetul pentru 2014 și că parlamentarii USL nu au votat nici măcar amendamentele referitoare la proiectele promise în campania electorală de anul trecut. PDL urmează să picheteze, săptămâna viitoare, prefectura.

Popoviciu: „În Timisoara s-a descoperit o noua boala: schizorobiala”

Deputatul Alin Popoviciu a dat verdictul după ce Nicolae Robu a publicat cât a cheltuit cu deplasările în străinătate. Democrat-liberalul îl face mincinos şi bolnav pe edilul șef al Timişoarei și îl invită într-o nouă excursie peste granițele României. De această dată, la muntele Athos.

Top