Arhiva pentru eticheta: motive

gral

PNL Timis, o organizatie mult prea mica pentru un Robu atat de mare

PNL Timis, o organizatie mult prea mica pentru un Robu atat de mare

Preşedintele demisionar al PNL Timiş, Nicolae Robu, nu se lasă. Supărat ca văcarul pe sat, la mijlocul lunii decembrie, în timpul unei şedinţe cu scântei, el îşi anunţa demisia din fruntea filialei. Mai mult, el ameninţa că nu va mai candida la primărie în 2020 pe lista PNL, ci mai degrabă ca independent.

De ce iubim Romania, varianta studenti straini / FOTO

Peste 30 de motive pentru care ar trebui să iubim România. Dar nu spuse de români, ci de studenți străini. Totul, într-un experiment pus la cale de Liga Studenților Români din Străinătate, filiala Rusia. Pe coli A4, tinerii au înșirat motive la care mulți români nu s-au gândit probabil, iar criticile nu au întârziat să apară… Din partea românilor!

De ce-a venit Ponta la putere, cand putea bine-mersi sa nu vina?

Oricât aș sta să mă gândesc, ca românul, despre motivele ascunse sau neascunse pentru care USL și-a precipitat venirea la putere, tot nu pot să-mi dau alt răspuns decât că Victor Ponta a simțit că poate să facă mai mult pentru țară decât cei care au condus guvernele de până acum. Aprope că nu este nimic politic în gestul lui Ponta de a-i respinge sfatul lui Ion Iliescu.

Stramutarea proceselor

Din capul locului trebuie clarificat faptul că un dosar aflat pe rolul unei instanțe spre solutionare nu poate fi strămutat altei instanțe, decât în condiții excepționale, când sunt îndeplinite anumite cerințe dispuse în mod imperativ de lege.

Top