Arhiva pentru eticheta: critici

Legea darii in plata, criticata si de agentii imobiliari

Legea darii in plata, criticata si de agentii imobiliari

După bancheri și BNR, și agenții imobiliari din România susțin că Legea dării în plată reprezintă un risc major pentru piața imobiliară din România. Acest lucru este relevat de un sondaj făcut de site-ul specializat Imobiliare.ro și la care au răspuns peste 400 de agenții.

De ce iubim Romania, varianta studenti straini / FOTO

Peste 30 de motive pentru care ar trebui să iubim România. Dar nu spuse de români, ci de studenți străini. Totul, într-un experiment pus la cale de Liga Studenților Români din Străinătate, filiala Rusia. Pe coli A4, tinerii au înșirat motive la care mulți români nu s-au gândit probabil, iar criticile nu au întârziat să apară… Din partea românilor!

Cand Robu si Popa tac in papusoi, iese Pirtea la atac

Mișto opoziție avem în Timișoara! Ar fi chiar sublimă, dacă n-ar lipsi cu desăvârșire. Poate să facă Guvernul Ponta ce vrea mușchii lui, că nu va avea nicio reacție de la PNL Timiș. Pot parlamentarii PSD să dea o lege privind acordarea de pensii speciale doar pentru membrii social-democrați, că tot nu i-ar scoate din

Cu mucii-n fasolea „conservatorului”

În ultima ședință a Consiliului Local Timișoara, un consilier local al PC, supus al patronului securist de Antene, a formulat poanta vieții lui în politică. Miștocăreala era adresată primarului Nicolae Robu, pe care omul „Varanului” l-a întrebat dacă va pune la dispoziție și bărci pentru traversarea subpasajului Michelangelo.

Glume a la Robu: Carcotasii sa nu treaca trei luni prin subpasajul Michelangelo!

Când va fi gata la timp subpasajul Michelangelo, cârcotașii ar trebui să se angajeze că nu-l vor folosi timp de trei luni! Gluma îi aparține primarului Nicolae Robu, care spune că numai rău-voitorii pot critica ce se întâmplă acum în zonă. „Băltoaca” de mari dimensiuni care a făcut furori pe rețelele de socializare are o explicație… fizică.

Top