Arhiva pentru eticheta: ac recas

Academia de fotbal Titu Bojin

Din Zanzibar și până-n Kamchatka, din Nicaragua și până-n insulele Guam, clar, toată, dar toată lumea știe că Titu Bojin habar nu are de fotbal. Lemn, nu alta. Nici n-ar avea cum să le știe pe toate, de la diguri, zootehnie și până la managementul politic al PSD Timiș. Pentru asta există consilieri și tare curios sunt cine vorbește prin gura lui Titu Bojin când președintele CJT cere schimbarea cuplului Timofte-Alexa la conducerea lui ACS Poli.

Cosmin Manecan a semnat cu AC Recas

AC Recaş se mişcă bine pe piaţa transferurilor. Formaţia din localitatea timişeană şi-a asigurat, începând cu această săptămână, serviciile mijlocaşului Cosmin Mânecan, care a evoluat ultima dată în Liga a III-a, pentru Millenium Giarmata. Cosmin Mânecan, mijlocaş central la origine, este un jucător care a mai fost dorit de Cosmin Petruescu, antrenorul de la AC

Trupa de la crama a invins la scor pe Muresul Deva

AC Recaş a învins cu scor de neprezentare pe Mureşul Deva, echipă din Liga a II-a. Cosmin Petruescu, tehnicianul echipei din Recaş, s-a arătat mulţumit de joc şi de scorul înregistrat la final, dar este îngrijorat din cauza terenurilor extrem de proaste pe care trebuie să se pregătească elevii lui până la debutul returului.

Aldana, la AC Recas!

Reprezentanţii clubului timişean AC Recaş nu excludeau, zilele trecute, sosirea de jucători noi în această iarnă. Formaţia din Recaş şi-a asigurat, recent, serviciile spaniolului Victor Aldana, pentru următorii doi ani şi jumătate.

Top