Arhiva pentru eticheta: palmares

Fiindca n-are activitate fotbalistica, Robu vrea sa-l lase pe Iancu fara palmaresul lui Poli

Primarul Nicolae Robu vrea să-l lase pe Marian Iancu fără dreptul de utilizare a palmaresului lui ACS Poli. Edilul se gândește să ceară în instanță rezilierea contractului de asociere în participațiune cu firma omului de afaceri, valabil până în 2032. Motivul: acesta nu vizează fotbalul „pe hârtie sau pe calculator”.

Promis gratis de Iancu, palmaresul lui Poli a intrat iar la apa

O întreagă nebuloasă s-a creat din nou în jurul palmaresului și culorilor fostei Poli, promise de Marian Iancu primarului Nicolae Robu pentru actuala ACS Poli. Iancu nu mai vrea să le cedeze gratuit, după ce Consiliul Județean Timiș s-a înscris la masa credală în cazul insolvenței firmei care a patronat-o pe FC Politehnica. Robu complică lucrurile, afirmând că ACS Poli este proprietara palmaresului și culorilor, dar nu și a dreptului de utilizare asupra celor două.

„Comunicat” al lui Marian Iancu scris de mine

Am observat o vie emoție în mediul microbistic după un interviu al lui Marian Iancu în publicația Fotbal Vest. Colegul meu Alex Nestor a și făcut un rezumat din care reiese că fostul patron al lui Poli, giuleșteanul Marian Iancu, ar fi decis să cedeze palmaresul către ACS Poli doar contra unei sume de bani. Eu am înșeles cu totul altceva din acel text și am să mă explic, dacă mai are vreo importanță.

Iancu l-a anuntat pe Robu ca nu-i da gratis palmaresul lui Poli!

Când n-are ce face, Nicolae Robu îşi aminteşte de palmaresul echipei de fotbal Poli și le spune timişorenilor că acesta va fi transferat de la Marian Iancu, benevol, către ACS Poli Timişoara. În ultima vreme însă, Iancu nu mai garantează că acesta lucru se va și întâmpla. Sau nu se va întâmpla oricum, Nicolae Robu fiind nevoit să se așeze la masa negocierilor cu fostul proprietar al lui Poli.

Culegere de onanisme

Ca iubitor de Poli și de fotbal jucat pe stadionul „Dan Păltinișanu”, înțeleg, cum să nu?, tot marketingul ăsta al primarului Robu, de împrospătare a poftei timișoreanului pentru echipa de primă ligă a orașului. În interesul clubului și al reclamei pentru acest brand, pot savura și „ciorba” reîncălzită a primarului liberal cu aducerea unui palmares după care plânge toată lumea, dar care nu se știe încă 100% sigur în mâinile cui este, juridic vorbind.

Pentru cine bati clopotele, „mitica”?

Când și-au dat jos nădragii ca să-și arate curul către Marian Iancu, cei din Druckeria au crezut că a început războiul și e cazul să dea asaltul la baionetă. Cu spatele asigurat de o cunoscută casă de avocatură din Cluj, latura neuniversitară a ASU a explicat într-un limbaj „cristianbrâncovenesc” de ce „mitică” de Iancu nu are nicio șansă în lupta cu nativii alb-violeți.

Top