Iancu i-a promis lui Robu palmaresul si culorile lui Poli

Primarul Nicolae Robu este pur şi simplu bombardat cu veşti bune când vine vorba de Poli, echipa lui de suflet. După ce a sărit în sus de bucurie la auzul promovării, Robu se laudă că a mai primit o veste excelentă: Marian Iancu i-a promis că va ceda noii Poli palmaresul şi culorile.

„Astăzi am avut o discuţie telefonică cu dl. Marian Iancu şi dânsul mi-a reiterat promisiunea că vom face cât de curând şi pasul 2 -ultimul !- legat de aducerea palmaresului şi culorilor la noua Poli (ACS, evident), fundamentat pe acordul tripartit în acest sens semnat în decembrie între noi, reprezentanţii ACS Poli Timişoara, reprezentantul SC Politehnica Timişoara SA (dl. Marian Iancu) şi reprezentantul AFC Politehnica Timişoara (dl. Viorel Boiţ).

Deci, în curând: Noua Poli Liga I va deţine de drept sportiv şi de drept civil palmaresul istoric al fenomenului Poli şi exclusivitatea asupra culorilor alb-violet. Hai Poli!”, scrie Nicolae Robu, evident, pe pagina sa de Facebook.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

brusc a spus: (iunie 1st, 2013 at 22:02 )

Ar fi cazul sa devenim din nou uniti intr-o multime alb-violeta

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE a spus: (iunie 1st, 2013 at 23:32 )

IANCULE DUPA CE AI FACUT ATIT RAU TIMISOAREI MACAR LASA PALMARESUL SI CULORILE NU SINT ALE TALE ORICUM,APARTIN POLITEHNICI TIMISOARA SI CELOR CARE IN ADEVAR VOR SA CONTRIBUIE ACEASTA TRADITIE BANATEANA DE POLI TIMISOARA,DECI CU ACEST GEST MACAR ARATI CA NU ESTI UN OM DE NIMIC!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE!!!!

buzad a spus: (iunie 2nd, 2013 at 06:04 )

performantele din era iancu nu se vor repeta curand

nino a spus: (iunie 2nd, 2013 at 08:09 )

cineva sa-l decupleze pe baiatul asta. a luat o supradoza? poli a murit de mult, dar el se face ca nu stie. ca fapt divers, daca nu stia, ii spun ca poli a lui cartis, aia cu care so imbarligat aek bucuresti a fost cea mai poli dupa 90 pana acum. de neinteles e si ca primarul asta zalud tot spune ca asta e cea mai poli. daca e asa, de ce mai cerseste de la iancu palmaresul si culorile? robu nu a facut decat sa politizeze si echipa de fotbal, iar concluzia e ca poli zace pe picioare de lut. as mai vrea ca primarul sa iasa in fata timisorenilor sa le multumeasca ca-i permit s[-si faca nebuniile pe bani lor. se spune despre frumosii nebuni ai marilor orase. acest primar e un urat nebun si transforma timisoara intr-un oras trist.

teo ...musante a spus: (iunie 2nd, 2013 at 10:15 )

Sa nu ne complicam din nou . Problema palmaresului si a culorilor oferite de Iancu a devenit banalitate . Acest individ NU DA NIMIC FARA A CERE CEVA IN SCHIMB .Daca se vrea ceva serios atunci prioritar ar fi cautarea unui investitor {chiar 2-3 } si complectarea lotului de jucatori {fara exagerare , cel putin 7-8 fotbalisti } dar nu „selectati” de rosenblum sau velcea .

ddt a spus: (iunie 2nd, 2013 at 11:00 )

suna bine, problema e sa nu preluam si datoriile lui Marian Iancu. Echipele din strainatate le vor cere unui Club care are aceleasi nume, culori si sediu ca cel ce s-a indatorat. si cel mai important, ar putea sa plateasca, daca nu totul atunci partial. asa ca sint sceptic la solutia asta. in caz ca s-ar intimpla asta, s-ar cheltui bani de care echipa are in viitor nevoie, vezi reorganizarea cu 15 echipe in viitorul an.

ddt1 a spus: (iunie 2nd, 2013 at 11:09 )

ista cu prioritati ar suna asa:
(I) desprinderea echipei de sub sprijin politic. se va realiza cind si daca echipa va avea succes, atunci vor fi si spectatori.
(II) atragerea de investitori si sponsori.
(III) intarirea echipei pentru a cistiga batalia impotriva retrogradarii ce va fi aspra la anul. greselile facute nu trebuiesc repetate si consecinte din actuala promovare trebuiesc trase realist.

jjiijjii a spus: (iunie 2nd, 2013 at 11:15 )

@Nino
cred ca lupa politica trebuie dusa in alta parte si in nici un caz nu pe spatele acestei Poli care va juca in Liga 1.

@jjiijjii a spus: (iunie 2nd, 2013 at 11:20 )

asa e. ai dreptate, dar cel care politizeaza e insasi primarul orasului.

Politehnistul a spus: (iunie 2nd, 2013 at 11:20 )

Doi infractori de drept comun au pus la cale o alta infractiune.
In dosarul de la DNA privind pe consilierii Primariei din era Ciuhandu trebuia sa figureze si Robu avand calitatea de instigator. Nu-i tarziu niciodata

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE a spus: (iunie 2nd, 2013 at 12:15 )

CINSTIT MAI MULT DECIT PROBABIL CA IANCU VREA CITE CEVA IN NUMERAR PENTRU PALMARES SI CULORI DESI NU SINT PROPRIETATEA LUI PERSONALA! ROBU STI CE AI DE FACUT SI SA NE LASE……!!!!!

@ @ jiiijiiijiii a spus: (iunie 2nd, 2013 at 13:22 )

cel care a politizat a fost looserul orzu cu ciracii lui hertzog,boncea,sau poncea,cernescu,scrocobete, sau asa ceva si alti membrii”MARCANTI” ai partidului taranesc de mult disparut, DECI EXACT PANARAMELE care au avut o contributie majora la distrugerea lui POLI si a intregii Timisoare(Ilsa,Kandia,Detergenti<Dermatina,Fructus,El-Timis,El-motor, etc,etc,etc…)

joda a spus: (iunie 2nd, 2013 at 14:08 )

voi a-ti uitat ce a facut Iancu ptr. poli si ptr. Timisoara asa echipa nu va mai avea Timisoara cum a avut-o in era Ianca nici o data .Pacat ca majoritatae nu vid acest lucru.

Ioan Cojocari a spus: (iunie 2nd, 2013 at 14:16 )

AJF sunt eu ! Poli e Robu ! Mi-am adus si eu contributia, de ce nu ma injura nimeni si pe mine. Nu sunt multumit cu faptul ca am ramas secretar prin influenta pe care o am asupra lui Lata, doresc sa fiu si bagat in seama.

joda a spus: (iunie 2nd, 2013 at 15:26 )

Si inca ceva .Ati fost cu totii mindri cind poli defila prin campionat juca prin Europa si chiar aici in Germania lumea cunostea Poli si Timisoara si totul datorita lui Iancu.Sa vedem ce vor face de acum inainte mari Maheri ai orasului numai bla, bla, bla.ca pe vremea comunistilor.Nu vedeti ca fara bani nu functioneaza nimic in lumea asta

inca o data.. a spus: (iunie 2nd, 2013 at 15:36 )

oba da’ ce insista nea rOBU cu Poli din liga I, Poli, evident acs…pai ce nu sti u bai nea ca Poli asta a ta nu o sa fie sustinuta niciodata de nucleul suporterilor adevarati care faceau deplasari de la Timisoara pana la Arad sau de la Timisoara pana la Sttugard ..ei sunt acolo cu ASU si mereu o sa fie…sa mergi u in liga I cu tot cu palmares si cu tot cu cei 20 de suporteri, scuze „ultrasi”…continua in prostie ca o faci bine..Fie sa renascaaa…forza ASU..p.s. pentru lingusitori nu sunt membru niciunei grupari, doar simplu spectator care merge la Poli pe stadion de 15 ani

jjiijjii a spus: (iunie 2nd, 2013 at 15:55 )

imi pare rau ca nu m-am exprimat clar. inainte ca spiritele sa se incinga: la(I) am vrut sa spun ca Poli trebuie sa functioneze cu succes independent de orice grupare politica. politicile se vor schimba si in continuare si nu au voie sa influneteze echipa. pentru asta Poli trebuie sa fie financiar independenta. asta inseamna munca, banii nu vin din cer, vor veni numai din vinzari de jucatori oricit de trist suna, bilete de la spectatori, sponzori si asocieri si bani de tv. cheltuielile vor trebui sa fie minime in perioda urmatoare de 3-5 ani. toate astea i le multumim lui Marian Iancu, dar ele trebuiau odata facute. dealtfel M.I. nu a indeplinit nici unul din punctele astea, maxima lui era ca platesc altii pentru ce consuma el. Primarul de acum e un adevarat polist si bine a facut ca a bagat bani in echipa sub control deocamdata prea politic, dar prefer asta decit pe altii care n-au miscat un deget in trecut si acum beau bere Corona dupa unele meciuri. am uitat sai pomenesc si pe socios, da si ei ar fi o parte din solutie. in rest: numai bine.

SAM a spus: (iunie 2nd, 2013 at 19:36 )

nu vor sa vada

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Busoi Nicolae Robu

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
Top