Arhiva pentru eticheta: razbunare

Politia Locala: Realitatea a fost distorsionata! Eram in misiune, cel care ne-a pozat urma sa fie amendat a sasea oara!

Politia Locala: Realitatea a fost distorsionata! Eram in misiune, cel care ne-a pozat urma sa fie amendat a sasea oara!

Mașinile Poliției Locale au voie să parcheze oriunde, când sunt în misiune. Acesta a fost și cazul în zona Iosefin, unde o dubiță a fost fotografiată pe două locuri rezervate persoanelor cu dizabilități! În plus, poza a fost făcută de un… contravenient ca să se răzbune că lua din nou amendă! E concluzia controlului intern făcută în instituția condusă de Dorel Cojan!

Nastrusnicul razboi Robu – Stoia, faza pe secretare

Războiul dintre primarul Nicolae Robu și viceprimarul PSD Traian Stoia a ajuns într-o zonă a ilarului, ca să nu spun a suprarealului. Supărat pe viceprimar, Robu s-a decis să-i ia secretarele. I-ar fi luat și mașina, dar Stoia umblă cu una de la Bega Grup, așa că n-are nevoie de la primărie. (Se știe, primele lucruri de care se interesează orice șefuleț ajuns în funcție sunt mașina de serviciu și secretarele. Sau secretarele și mașina de serviciu!)

ACS Poli vrea sa razbune la Galati marea echipa de acum trei ani

În tentativa de salvare de la retrogradare, ACS Poli Timișoara joacă un nou meci foarte important la Galați. Elevii lui Dan Alexa vor aborda partida și cu gândul să răzbune eșecul de acum trei ani al marii echipe a lui Poli, care pierdea titlul de campioană a țării. Jucătorii și-au revenit după eșecul cu Petrolul, iar la nivelul lotului există o singură problemă, Bărbuț nefiind refăcut după o accidentare mai veche.

Gino Iorgulescu se razbuna pe Dembrovschi si Batranu

Emerich Dembrovschi şi Florin Bătrânu sunt primele victime ale votului acordat de conducerea lui Poli Timişoara lui Dumitru Dragomir în lupta acestuia cu Gino Iorgulescu pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal. Timişoara şi judeţul Timiş rămân astfel fără niciun observator la jocurile din primul eşalon.

Top