Arhiva pentru eticheta: excelenta

Gala excelenței în educația muzical-artistică la Liceul „Ion Vidu”

Gala excelenței în educația muzical-artistică la Liceul „Ion Vidu”

Liceul de Artă „Ion Vidu” din Timişoara organizează „Gala Excelenţei în Educaţia muzical – artistică” sub forma unui concert simfonic ce se va desfăşura sâmbătă, 26 martie, de la ora 18, la Sala „Mihai Perian” a liceului. Evenimentul extraordinar, cu părți din concerte din creația compozitorilor Antonio Vivaldi, Ney Rosauro, Mauro Giuliani, Gabriel Fauré, Felix

Timisoara, premiata pentru Internet gratis in autobuz. Robu promite parcare inteligenta pentru 11.000 de locuri

Internetul gratuit din centrul istoric și mijloacele de transport în comun au adus un premiu în „portofoliul” Primăriei Timișoara. De această dată, este, spune Nicolae Robu, unul de excelență pentru promovarea conceptului de smart city. Edilul promite, în viitor, și parcare inteligentă pentru 11.000 de locuri.

Cele mai bune firme din Timis, premiate de CCIAT pe 28 octombrie / VEZI TOP

La Centrul Regional de Afaceri din Timişoara vor fi premiate, pe 28 octombrie, cele mai de succes firme în anul 2015. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează ediţia cu numărul 23 a Topului Judeţean al Firmelor, una specială susţinută sub semnul câștigării, de către Timișoara, a titlului de Capitală Europeană a Culturii.

La Timisoara se deschide un centru de performanta in domeniul fizicii

Unul dintre cele mai de succes programe destinate pregătirii elevilor eminenţi se extinde la Timişoara. Programul „Hai la Olimpiadă!” va avea, pe lângă centrul de pregătire la matematică şi informatică, şi unul specializat în domeniul fizicii. Noul centru timişorean va funcţiona începând cu luna octombrie.

Centru de Excelenta pentru elevi de top s-ar putea deschide oficial dupa vacanta de Paste

Centrul de Excelență de la Timișoara va fi deschis totuși în acest an, deși inițiativa părea sortită eșecului, din lipsă de fonduri. Primăria a alocat 150.000 de lei, astfel că Inspectoratul Școlar Timiș continuă pregătirile. Centrul ar putea fi inaugurat după Paște.

Excelentele afaceri cu „centrele de excelenta” din fotbal

Primul centru de excelență pentru copii și juniori la fotbal va fi deschis de Federația Română de Fotbal la Timișoara. E un fel de-a spune că FRF îl va deschide. Ei au fost cu ideea, cu denumirea, ceva plăți la antrenori, însă infrastructura și finanțarea acestei activități vor fi asigurate de Primăria Timișoara. La urma urmelor, nu e nicio crimă din treaba asta, să aibă unde se pregăti sportiv și școlariza în același timp copiii din oraș și zonă

Top