Arhiva pentru eticheta: succes

Editorial de Ino Ardelean

România, pe “culmile succesului” economic, românii, pe “culmile disperării”

România, pe “culmile succesului” economic, românii, pe “culmile disperării”

România a pierdut deja două miliarde de euro din PNRR. Ştiţi de ce? Ne lămureşte fostul premier Florin Cîţu, încă şef al “echipei câştigătoare”: “Suntem victima propriului succes, ca să zic aşa, pentru că am crescut mult mai rapid decât era estimat în PNRR”. N-aţi înţeles? România a devenit superperfomantă economic, iar cei din UE,

Editorial de Eugen Sasu

Succesul USR și teama cronică de o nouă dezamăgire

Am ajuns atât de înmlăștiniți în cloaca asta politică românească încât mulți dintre noi ne conturăm așteptări poate prea mari de la un partid nou apărut pe scena politică. Nu orice partid. Nu e vorba de un grup rupt de mafie și plecat să se maturizeze separat în infracționalitatea asta, să presteze șantajul politic, negocierea de posturi printr-o încălcare a legilor, susținerea unor legi avantajoase lor și clientelei etc. Așa s-a ajuns la valul pro-USR.

Firmele straine au venit la Timisoara sa intre in contact cu afacerile locale de succes

Zeci de afaceri de succes au fost dezbătute, la Timişoara, în cadrul unei întâlniri menită să ofere firmelor din zona de vest a României posibilitatea să-şi găsească parteneri, fie din ţară, fie din străinătate. La Innomatch 2016, un eveniment organizat de ADR Vest şi Asociaţia Tehnimpuls, au participat peste 150 de persoane.

Tim

Antrenori români care să pregătească echipe din Vestul Europei au mai fost; începnd cu Piști Covaci la marele Ajax, trecând prin Mircea Lucescu și până la timișoreanul Contra sau Costel Gâlcă. Dar români care să ajungă manageri la un club din vest nu cred că au mai fost.

Top