Arhiva pentru eticheta: esec

Esec sever pentru Poli, in derbiul campionatului

Esec sever pentru Poli, in derbiul campionatului

După eşecul cu CSM Bucuresti, handbaliştii de la Poli, care au condus clasamentul Ligii Naţionale timp de o etapă, aveau şansa să revină în fotoliul de lider, dar doar în eventualitatea unei victorii în meciul cu Steaua, care runda anterioară a preluat din nou conducerea ierarhiei.

Mesajul lui Robu pentru Bucuresti: timisorenii nu vor centura!

Primarul Nicolae Robu s-a încăpățânat să organizeze mitingul pentru centura Timișoarei și a dat-o în bară rău de tot. La adunarea organizată în Piața Operei s-au strâns în jur de 200 de persoane, care puteau la fel de bine să se mitingească într-una din încăperile din sediul PNL Timiș. Și ar fi fost mai bine.

Nu l-au votat colegii, dar PSD vrea sa-l aleaga timisorenii

Anul electoral 2016 a început cum nu se poate mai prost pentru Marius Craina, până mai ieri singurul candidat al PSD pentru Primăria Timișoara. (Degeaba insistă PSD-iștii că în cursă există doi posibili candidați, fiindcă jocurile erau făcute pentru Craina, dar acum poate s-au schimbat.)

Simonis: Suntem in pragul unui esec major al incompetentei administratii Robu

Grupul consilierilor locali PSD a reacționat, sâmbătă, la scrisoarea prin care directorul ADR Vest avertizează primăria că este în pericol să returneze la UE peste 25 de milioane de euro, din cauza felul haotic în care se lucrează pe șantierele din Timișoara. Liderul de grup Alfred Simonis îi cere primarul Robu să lase deoparte atitudinea de superioritate.

Robu nu renunta la vaporetto! Daca trebuie, va fi alocata o suma mai mare de un milion de euro

Eșecul licitației pentru vaporetto l-a supărat pe primarul Nicolae Robu, dar nu-l oprește să încerce din nou. Licitația va fi reluată cu alte condiții, mai ușor de îndeplinit pentru firmele constructoare, și, dacă va fi nevoie, cu o sumă mai mare de un milion de euro, cât a fost alocat inițial. Robu admite, cu jumătate de gură, că s-a greșit la prima încercare.

Robu a colorat Timisoara in rosu si zboara in Vietnam

PSD a câștigat alegerile în Timișoara, atât europarlamentare, cât și pe Colegiul 3, cu un scor zdrobitor. Doar la ciudatele alegeri parlamentare din anul 2000, PSD s-a mai clasat pe primul loc în Timișoara. De cealaltă parte, scorul PNL a fost mai mult decât dezastruos. În loc să fie una dintre locomotivele liberale ale țării, Timișoara a avut un scor sub media PNL pe țară, lucru care nu s-a întâmplat niciodată.

Propunere: calmante, telefoane mobile si cartele telefonice pentru abonatii lui Poli

Poliştii mai slabi de inimă ar trebui să aibă interzis la jocurile echipei favorite. Acum mai bine de un an, într-o emisiune la un post local de televiziune, Valentin Velcea declara că fotbalul este un sport extrem de greu, care nu poate fi înţeles de orice chibiţ de pe stradă. Mare dreptate a avut antrenorul cu două chixuri în finala Cupei României!

Top