Arhiva pentru eticheta: echipe

Ultimate Smartfit Challenge

Timișorenii sunt așteptați la USC 2019, competiția depășirii barierelor mentale prin sport

Timișorenii sunt așteptați la USC 2019, competiția depășirii barierelor mentale prin sport

„Scorpionii” Ministerului de Interne, Brigada Antitero, echipe din partea ISU și a Penitenciarului Timișoara sunt vedetele unei competiții care promite un adevărat spectacol al abilităților sportive, al rezistenței mentale și al coordonării în echipă.

Nu sunt în stare să aducă bani, desființăm și alte echipe! Robu, despre situația de la SCM Timișoara

Necazuri în… paradisul sportiv al Timișoarei. Primarul Nicolae Robu susține că habar nu are că sunt probleme la SCM, unde recent a fost desființată secția de baschet feminin, iar situația financiară nu e deloc roz. Clubul are 20 de milioane în acest an de la bugetul local și, dacă nu face rost de bani privați, ar putea desființa și alte echipe.

Suporterii-patroni si politica pasilor marunti, solutia salvarii fotbalului romanesc? Modelul Poli Timisoara – la Petrolul Ploiesti, U Cluj sau Rapid

Fotbalul românesc a intrat în ultimii ani într-un declin fără precedent. Proasta gestionare a dus la dispariţia mai multor cluburi de tradiţie din România. Cu o lege a sponsorizării neclară, cu interdicţia infuziei de bani publici în cluburi şi cu o sumedenie de foşti patroni de echipe de fotbal în puşcărie, frâiele mai multor cluburi de tradiţie au fost luate de suporteri, care sunt noii patroni.

Ce echipa ar putea avea Timisoara in prima liga!

Se spune de mult timp că timișorenii nu știu să-și țină aproape copiii de mare perspectivă. Și nu e vorba doar de fotbal, ci și de canotaj, handbal și alte sporturi. Dar, raportându-ne la sportul rege, Timișul chiar și-ar putea „trage” o super-echipă din fotbaliștii care au evoluat aici în ultimul deceniu.

ACS Poli, sanse mari de promovare intr-o serie cu echipe falimentare

În mai puţin de două săptămâni, ACS Poli Timişoara debutează într-o serie a doua a eşalonului secund mai slabă ca niciodată. La startul competiţiei se vor alinia doar 14 echipe. Criza financiară pare să fie de partea timişorenilor, toate formațiile fiind măcinate de probleme financiare. ACS Poli este singurul club care are stabilitate din acest punct de vedere.

Juventus Pischia – Informatica Timisoara, cel mai scurt joc din istoria Ligia a IV-a

Juventus Pişchia a avut parte de cel mai scurt joc, care a durat doar ceva mai mult de 30 de minute. Informatica Timişoara, o echipă obişnuită să trateze cu neglijenţă competiţia, s-a prezentat pe terenul de la Pişchia doar cu opt jucători. Şi în aceste condiţii arbitrii întâlnirii au dat verde pentru începerea jocului, care a fost însă înterupt după ce Informatica a rămas pe teren doar cu şase jucători, doi părăsind spaţiul de joc din cauza unor accidentări.

Top