Arhiva pentru eticheta: wegabau

O casa a lui Busoi, ingrijita din bani publici de finul sau

O casa a lui Busoi, ingrijita din bani publici de finul sau

Au făcut curat în curtea vilei de protocol a lui Cristian Bușoi din Timișoara și îi cer acum fostului europarlamentar să le plătească munca. Muncitorii firmei Wegabau au primit această însărcinare chiar de la administratorul Tradecomia, care le-a subcontractat serviciile și i-a lăsat să muncească patru luni fără le dea vreun ban.

Suparat, Robu rabufneste: Licitatiile la PMT se castiga doar pe competenta

Licitațiile de la Primăria Timișoara sunt corecte și cinstite, fără culoare politică. Asta a declarat, marți, în plenul CL, Nicolae Robu, interpelat de consilierul țărănist Flavius Boncea, pe tema problemelor reclamate de o firmă care nu și-a primit banii de la o societate apropiată de liberalul Cristian Bușoi, câștigătoare de licitație la PMT.

Tun de 40.000 de euro dat de firma de deratizare apropiata de Cristian Busoi

Firma Tradecomia, împinsă puternic din spate de ministrul nominalizat de PNL pentru Sănătate, Cristian Buşoi, a dat o ţeapă de proporţii la Timişoara. După ce a câștigat licitația pentru tăierile și defrișările de copaci, deși are ca obiect de activitate deratizarea, firma a subcontractat serviciile și i-a lăsat cu buza umflată pe cei care au prestat în locul ei.

Top