Arhiva pentru eticheta: iswint

Au inceput inscrierile la editia din acest an a ISWinT

Au inceput inscrierile la editia din acest an a ISWinT

Studenţii timişoreni se pregătesc să fie gazde bune pentru colegii lor din întreaga lume, cu ocazia unei noi ediţii a International Student Week in Timișoara (ISWinT). Acest festival de tradiție împlineşte 25 de ani și, în 201, va avea loc în perioada 23 iulie – 2 august. Sunt așteptați studenți din întreaga lume.

Timisoara, orasul studentilor din toate colturile lumii! Incepe o noua editie ISWinT

Timișoara va deveni, timp de zece zile, punctul de întâlnire a studenților din toate colțurile lumii. Este vorba despre o nouă ediție a festivalului ISWinT, care va aduce în orașul de pe Bega peste 80 de studenți din alte țări. Aceștia vor avea ocazia să participe la diferite acțiuni și vor putea să-și împărtășească cultura și tradițiile cu ceilalți participanți.

Studenti din 30 de tari vin o saptamana la Timisoara: incepe ISWInT

Unul dintre cele mai importante festivaluri studențești din țară, ISWInT, ajuns la ediția cu numărul 22, stă să înceapă. Participanții vin din 30 de țări, atât din UE, cât și din Indonezia sau Mexic. Vor fi dezbătute teme diverse, la baza proiectului fiind importanța educației și multiculturalității. Din festival nu va lipsi nici celebra paradă a studenților.

Top