Arhiva pentru eticheta: tir

Ciocnire intre un TIR si o cisterna, aproape de Dumbrava

Ciocnire intre un TIR si o cisterna, aproape de Dumbrava

Două mașini de mare tonaj s-au lovit frontal, miercuri după-amiază, pe drumul care leagă Făgetul de Lugoj. Șoferul unui tir încărcat cu lemne a intrat pe contrasens și a intrat într-o cisternă cu numere de Ungaria, care se deplasa regulamentar.

Politistii locali, din nou campioni la tir, tenis de masa si sah

Polițiștii locali din Timișoara sunt foarte buni la tras cu pistolul, tenis de masă și șah. Ei s-au calificat la competiția națională, după un concurs regional la care s-au întrecut cu omologii lor din județul Mehedinți. Printre campioni, și șeful Poliției Locale, Dorel Cojan, care a obținut aproape punctaj maxim la tras cu arma.

Politistii locali din Timisoara sunt cei mai buni „pistolari” / FOTO

La poligonul de la Pădurea Verde a avut loc, în weekend, cea de-a cincea ediție a Turneului International de Tragere „Top Gun”, organizat de IPA (International Police Association), Secția Română Regiunea 1 Timiș. Cei mai buni au fost polițiștii locali din Timișoara, care și-au adjudecat două locuri întâi, din cele trei puse în joc.

Pe urmele lui Wilhelm Tell: concurs de tir cu arcuri traditionale, la Timisoara

În vremurile armelor ultrasofisticate, arcașii n-au dispărut! Ei se întâlnesc, peste câteva zile, la Timișoara, unde va avea loc prima etapă a Historical Grand Prix 2014. Este primul concurs de tir cu arcul tradițional organizat in Europa Centrală și de Est care întrunește toate probele de la campionatul mondial de arc traditional din Coreea.

Top